Weblap-rádió jogdíj?
Sziasztok, Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha weblap rádiót akarok üzemeltetni akkor hogyan tudok jogdíjat vásárolni? és ez mennyibe kerül körülbelül?
Válaszokat előre is köszönöm! :)
artisjus!
sztem sokba fáj majd, mert minden szám után elvileg jogdíjat kell(ene) fizetni, ami lejátszódik...
azt tudom, ha egyetlen számot teszel fel az oldalra, az kb 4-8 eft / év... Ebből kiindulva, hát nem tudom, mennyi lehet egy egész rádióé?
Itt érdeklődj: [link]
egyébként k@csögök, de sok sikert :)
Vásárolni úgy tudsz, ha szerződést kötsz a MAHASZ, ARTIJUS, PROART LENYÚLÓS CÉGEKKEL :)
Utána megállapítják, hogy milyen kategóriába is esel (csatornák száma, magyar-külföldi zenék aránya, zene-beszéd aránya, hányszor veszel levegőt egy mondat alatt, szal mindenért fizetni kell). Ez hozzávetőlegesen negyed évenként több 10.000 Ft-ba fog fájni. a nagy rádiók (Laza, Mega, Justmusic stb) 30-60.000 Ft körül perkálnak 3 havonta + webtárhely, rádió szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!