Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblap-rádió jogdíj?

Weblap-rádió jogdíj?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha weblap rádiót akarok üzemeltetni akkor hogyan tudok jogdíjat vásárolni? és ez mennyibe kerül körülbelül?

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2011. dec. 21. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:

artisjus!

sztem sokba fáj majd, mert minden szám után elvileg jogdíjat kell(ene) fizetni, ami lejátszódik...

azt tudom, ha egyetlen számot teszel fel az oldalra, az kb 4-8 eft / év... Ebből kiindulva, hát nem tudom, mennyi lehet egy egész rádióé?

Itt érdeklődj: [link]

egyébként k@csögök, de sok sikert :)

2011. dec. 21. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. dec. 21. 13:08
 3/6 SunFighter válasza:

Vásárolni úgy tudsz, ha szerződést kötsz a MAHASZ, ARTIJUS, PROART LENYÚLÓS CÉGEKKEL :)

Utána megállapítják, hogy milyen kategóriába is esel (csatornák száma, magyar-külföldi zenék aránya, zene-beszéd aránya, hányszor veszel levegőt egy mondat alatt, szal mindenért fizetni kell). Ez hozzávetőlegesen negyed évenként több 10.000 Ft-ba fog fájni. a nagy rádiók (Laza, Mega, Justmusic stb) 30-60.000 Ft körül perkálnak 3 havonta + webtárhely, rádió szerver.

2012. febr. 27. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem felejtsd el. Nem ér annyit az egész :D
2012. júl. 4. 21:26
 5/6 Plantron ***** válasza:
És ha külföldön (Ukrajna, Románia, Németország) van a szerver/rádió?
2014. márc. 26. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Bukó. akkor is megszívod csak később. :(
2014. ápr. 3. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!