Micsináljak? Nagyon fontos hogy kellene megcsinálni?
Üdv!
Van 1 honlapom amit html-ben kezdtem el írni vannak rajta átmutato linket (href=...) mind 1 .
Akarnék 1 olyan menüpontot hogy rendelés.
Nemtudom hogy addig jó e hogy van 1 olyan oldal ahol a rendelés kitöltése van így néz ki:
<?php
$template = <<<THEVERYENDOFYOU
<form action="users.php?do=register" method="post">
<table width="80%">
<tr><td width="20%">Azonosító:</td><td><input type="text" name="username" size="30" maxlength="30" /><br />Usernames must be 30 alphanumeric characters or less.<br /><br /><br /></td></tr>
<tr><td>Jelszó:</td><td><input type="password" name="password1" size="30" maxlength="10" /></td></tr>
<tr><td>jelszó újra:</td><td><input type="password" name="password2" size="30" maxlength="10" /><br />Passwords must be 10 alphanumeric characters or less.<br /><br /><br /></td></tr>
<tr><td>Email cím:</td><td><input type="text" name="email1" size="30" maxlength="100" /></td></tr>
<tr><td>Email újra:</td><td><input type="text" name="email2" size="30" maxlength="100" <br /><br /><br /></td></tr>
<tr><td colspan="2"><input type="submit" name="submit" value="Submit" /> <input type="reset" name="reset" value="Reset" /></td></tr>
</table>
</form>
ezt akarnám hogy itt ha nyomnak egy submit-ot akkor az adatok elmentődjenek nekem valahova amit csak én látok és 1 olyan üzenet legyen hogy "Rendelést felvettük hamarosan e-mailben értesítünk"
A fájlba írást inkább hanyagold! Sokkal jobban jársz, ha az adatokat adatbázisban tárolod, már csak a biztonság miatt is!
Ilyen adatokat épeszű ember nem külön fájlban tárol. Ha még ezzel sem vagy tisztában, akkor inkább fordulj szakemberhez a problémáddal. Megfelelő szintű PHP és MySQL ismeret követelmény egy ilyen feladat megoldásához.
Látom nemértitek!
Megvan írva a mgrendelői oldal is.Minden készen van már annyi kellene nekem hogy ha rákattintanak a "elküld" gombra akkor a beírt adatokat 1 úgynevezett védett fájlban tárolja amihez a hozzáférés jelszót igényel.És ebben láthatóak legyenek az adatok amik szükségesek(név,igény,menniség stb..) Ennyi kellene nekem.
Csak nincs megírva a feldolgozó script, ha a posztolt adatok nincsenek feldolgozva.
Hogyan veszed át az adatokat, és eddig mire jutottál velük?
Egyébként itt mindent megtalálsz a fájlkezelésről:
Nem értem miért nem tudod felfogni, hogy sokkal biztonságosabb és könnyebben kezelhető az adatbázisban történő adattárolás. Már többen leírták, hogy ne fájlban tárold az adatokat, de te mégis ragaszkodsz ehhez a rossz módszerhez!
Hát, nem sokkal egyszerűbb adatbázisba küldeni az adatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!