Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldalt szeretnék csinálni...

Weboldalt szeretnék csinálni segíts kérlek a válasz tul hosszu többi lent?

Figyelt kérdés
szóval akarok csinálni egy weboldalt ami lehetöleg .hura végzödik de az se zavar ha pl példa.retek.vicc.ro ra végzödik csak googléba legyen megtalálható és egyszerü legyen a honlap készítés ne legyen tul bonyolítva tipp valaki?
2011. dec. 19. 13:49
 1/5 compactegon ***** válasza:
ha .hu-ra végződik akkor domain nevet kell venned. ingyenes oldalakon tudsz ingyé' weblapokat csinálni, alapból úgysem menne.
2011. dec. 19. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
ha gondolod segítek irj imélt az phptutorial2011kukacgémail.kom cimre!
2011. dec. 19. 14:54
 3/5 anonim válasza:
[link] szerintem ez nagyon jó
2011. dec. 19. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
ez utóbbi egy sz@r nyalás... ráakaszkodik a freewebre... emiatt később bajok lesznek... könnyen elírhatják a domaint is stb... plusz a google és a jog sem szereti, ha direkt ráakaszkodnak más seo-jára... az eredetihez megtévesztő névvel...
2011. dec. 20. 00:25
 5/5 A kérdező kommentje:

a freewb.hu-z hogykell +menü pontott csinálni mert nem találok pl erre gondoltam

Főmenü

Képek

Elérhetőség

amit az elöbb felsoroltam ilyen 1 darab sincs hol lehet hozzá adni?!

2011. dec. 21. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!