Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki tud hosszútávon segíten...

Valaki tud hosszútávon segíteni blogszerkesztésben?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 00:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz pontosan ?
2011. dec. 17. 04:39
 2/6 anonim ***** válasza:
mennyit fizetsz pontosan?
2011. dec. 17. 10:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát valaki segíthetne egy jó oldal megszerkesztésében. Amit egyébként csak arra szeretném használni, hogy...igazából tehetségkutatásra. Aki szeretne könyvírással foglalkozni, akár kezdőként, akár haladóként, az arra az oldalra felrakhatja az otthon írt könyvét, versét fejezetenként. És akkor lehetne írni oda kommenteket, hogy min kéne az írónak változtatni, vagy jó-e úgy a könyv, ahogy van. Érted mire gondolok? Mert sok író van, aki fél attól, hogy rosszat ír. Hogy nem tetszene senkinek. Én megadnám nekik a kezdő löketet, és onnantól nem lenne megállás. Csak nem tudom, melyik blogon kezdjem el, melyik lenne ehhez megfelelő. A Bloggeren kezdtem a lüke fejemmel, de oda nem posztolhat más.
2011. dec. 17. 12:09
 4/6 anonim válasza:

Szerintem nem sok olyan blog működik, ahová boldog-boldogtalan postolgathat felhasználónév és jelszó nélkül...

Mellesleg ha valaki komolyan gondolja az írást, és esetleg ki akarja adni... sok kiadó nem fogadja el úgy a művet, hogy előtte már közzétette az interneten. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem felesleges ezen gondolkodnod..

2011. dec. 19. 10:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Aha...értelek. Amúgy is ritka kezdő szinten van az oldal, úgyhogy kocc.
2011. dec. 19. 11:37
 6/6 pééé. válasza:

Kérdező...

elég jól értek a szerkesztéshez... és mellesleg jól írok, és elkezdtem könyvet írni engem érdekelne... verseim idézeteim is vannak...

a szerkesztés ha érdekel mennyire megy.. az írásaimon látni...

[link]

(blogom...)

15/L

2011. dec. 22. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!