Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Php programozást, webfejleszté...

Php programozást, webfejlesztést szeretnék tanulni. Hogyan? Hol?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd a jövőben egy saját weboldalt készíteni, és ehhez szeretnék tanácsokat kérni. Php-ban szeretném elkészíteni, mivel a Html-t már nagyjából ismerem, de eléggé korlátoltak a lehetőségei. Hogy lehetne beletanulni? Ebook-okat (lehetőleg magyarul), és egyéb oktatóanyagokat hol lehet találni? Tanfolyamok kilőve, mert más dolgom is van mostanság, némi kitartással autodidakta módon is ellehet sajátítani úgy hallottam.
2009. máj. 17. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát mondjuk kezdhetnéd a php.net oldalon, ott elég sok minden le van irva magyarul is, de azért egy kis angol tudás nem árt.
2009. máj. 19. 01:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár sokan nem szeretik, de én elkezdeni a php24 óra alatt -ból kezdtem el tanulni. Nem a legjobb könyv, de arra tökéletesen elég (még sok is), hogy bevezessen a php-ba. Onnantól kezdve pedig már php.net-en minden speciálisabb dolgot megtalálsz.

Ebookot meg torrent oldalakról.

2009. máj. 24. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nemrég indítottam egy oldalt ami csak a programozással foglalkozik!

Még szerkesztés alatt áll, de PHP oktatóvideókat le tudsz tölteni!

[link]

2009. júl. 29. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:

PHP programozás tanulásához elengedhetetlen a minimum angol tudás.

Jó ha érted mellé a HTML-t, egy kicsit a Javascriptet.

Ha ezekkel nem vagy tisztába nem ajánlom a nyelv elkezdését!! Három ! és bekeretezés!

Google a te barátod ;)

Könyvek is készültek a PHP nyelvről!

Sok szerencsét

2010. febr. 27. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

ebookz.hu rengeteg tankönyvet tudsz ingyen letölteni!

Én is magamtól tanultam programozni, és rengeteg szorgalommal egész komoly szintre jutottam!

Sok sikert!

2010. márc. 28. 22:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. ápr. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!