Hogyan kell "Like" gombot tenni weblapra?
Figyelt kérdés
Van egy kis weblapom, idézetekkel, galériával stb. Még elég kezdetleges, nem valaim bõ a tartalom. Szeretnék "Like" gombot tenni a galériában a képek alá, de nem tudom hogyan kell :S Tud segíteni valaki ?
Annyit megoldottam, hogy a fõoldalon van egy link, amire ha rákattol az ember, akkor megosztja az üzenõfalon az oldalt, de jó lenne, ha (mint egyéb blogokon stb) minden képet vagy akár idézetet stb. lehetne "lájkolni" :)
[link] ez a weblap, ha esetleg segít vlk-nek a használt honlapípítõ ismerete vagy a formátum, kinézet stb...
2011. dec. 6. 03:06
2/5 anonim válasza:
:))
Szia már csak azért is raktam ide a linket
mert ez a legnormálisabb oldal amit eddig láttam
nincs tele NAGY betűmérettel nem túl túl csajos
nem túl túl puszi, csoki,töpcsi,ari,szijja
csak el ne rontsad :))
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. dec. 6. 14:07
5/5 Electronicperson válasza:
az a gyümölcstárhelyes oldal alap wordpress témával üzemel -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!