Cs kedvelok kérdése:
Közösségi oldal mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
Nyitni szeretnék egy közösségi oldal .info vagy. com domainnel!
Mi legyen szerintetek a neve_?
2011. nov. 20. 14:24
1/6 anonim válasza:
A következő kérdés meg az lesz, hogy hogyan csináld meg:D
2/6 anonim válasza:
Nekem van egy ötletem. Lehetne jófejek. A jofejek.info és jofejek.com domain is szabad még.
3/6 anonim válasza:
Minek? Van már facebook, google+, myvip, iwiw, twitter, myspace stb. és nem sokára jön a microsoftól a socl.
4/6 A kérdező kommentje:
Megcsinálni én megtudok csak a név választás okoz gondott de ez a jofeket.info ez tetszik
Attól hogy vannak közösségi oldalak attól még csinálhatok egyet és majd elválik milyen sikerrel!
2011. nov. 21. 15:19
5/6 anonim válasza:
Jó név lenne a "veszett ügy" is. :)
Elég valószínűtlen, hogy tudsz egy olyan oldalt létrehozni, ami felveszi ezekkel a versenyt. (Főleg, ha a névválasztás is már bajos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!