Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Aldomain beállításakor hogyan...

Aldomain beállításakor hogyan alakul a SEO?

Figyelt kérdés

Adott egy weblap joomla 1.7 rendszeren. Van egy komponens, amelyik csak a joomla 1.5-ös verziójával kompatibilis, rengeteg aloldalt tartalmaz, mivel egy katalógusrendszerről van szó. Nem lehetséges a joomla új verziójába importálni, kézzel újra bevinni pedig szinte lehetetlen; több ezer aloldalról van szó.

Egyetlen megoldásként azt látom, hogy létrehoztam egy aldomain (katalogus.oldalam.hu), oda külön feltelepítettem a joomla régi verzióját, és arra a katalógust. Minden remekül működik, de itt jönne a kérdésem.

Például a google hogyan kezel egy ilyen oldalt? Külön elkezdi seózni meg rankolni a katalogus.oldalam.hu lapot, vagy úgy kezeli, mintha az oldalam.hu alkönyvtára lenne?

Mégegy kérdés, hogyan tudom megoldani a sitemapet? Mert ugye mindig csak a főoldal (oldalam.hu) linkjeit látja... Hogyan lehet megoldani, hogy egy szoftver, mondjuk sitemap szoftver lássa az aldomain linkjeit is?

2011. nov. 14. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Az aldomain teljesen külön domainként van kezelve.

A jomlához nem értek szóval a másodikat passzolom. Gondolom vannak sitemap generator pluginok. Google webmaster tools-ba regelsz, és ott hozzáadod a generált szájtmepet.

2011. nov. 16. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!