Hogy működik a weblap készítés és működtetése?
Vállalkozásunknak szeretnénk weblapot készíttetni.
Kaptunk ajánlatot 80e+áfáért, de nem tudom, hogy ez reális-e.
Egyáltalán mire kell figyelni? Hogy működnek a honlapok?
Én úgy gondoltam, hogy ha valami változás van pl. egy terméknek az árát módosítani kell, azt én javítom ki. Ezzel szemben azt mondták, hogy ezt a honlapkészítő végzi el.
Szokványos, hogy ezt nem a tulajdonos végzi?
Mitől függ a weblapkészítés ára?
hát ha webshopot akarsz akkor ott sok jogi dologról is gondoskodni kell.
am felkészítelek arra, hogy itt megfognak rohamozni az ajánlatokkal, hogy ennyiért meg ennyiért megcsinálják neked. És igazából a honlapok árai egyáltalán nem reálisok. Viszont ettől függetlenül ennyiért is eladhatóak...
Legtöbb cégnek már a sablon megvan. Egy nap alatt megcsinálja a honlapod. Ezért a munkáért szerinted reális a 80+áfa? csak a baj h kevés a meló. Azért is írtam, hogy itt lesznek jelentkezők ebbe biztos vagyok. Igazából magánszemélyekbe én nem bíznék. Ahol van egy cég, ad számlát, garantál dolgokat vannak referenciái amik jók... azokat választanám.
Amugy a honlapod ára függ attól is, hogy milyen funkciókat szeretnél.
És igen, lehet úgy kérni, hogy az adminisztrátor te legyél és szerkeszd a honlapod. Mik kellenének rá? milyen honlap lenne ez?
Egy működő üzletről lenne szó, de szeretnénk, hogy mellette a vevők a neten is tudjanak rendelni tőlünk.
Ehhez milyen jogi dolgokról kell gondoskodni??
Nem tudom szakszerűen hogy mondják, de kellene a szokásos 4-5 fül (bemutatkozás, termékek, árlista, akciók, kapcsolat),+ részletesen a termékcsoportok, amire kattintva ki lehet választani az árut, kosárba tenni.
Fontos lenne, hogy bizonyos vevők jelszóval is be tudjanak lépni és ezáltal az ő megkülönböztetett áraikat látnák a termék mellett.
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!