Miután regisztráltam atw.hu ra mit kéne tennem?
Esetleg úy kéne hogy total commanderben egy új FTP kapcsolatot majd pl notepad++-al amit készítek oda menteni vagy hogy?:D
Skypon fel lehet venni.
Most a total commanderben felkapcsolódsz az ftp-dre. Az ftp az egy távoli számítógép, ahol kaptál 500 mb tárhelyet. Magyarul interneten elérsz egy kicsi helyet ahova fel tudod tölteni, a weboldaladat. Az ftp mellett más szolgáltatások is futnak az atw-nél, így az emberek meg tudják nézni a weboldaladat. Tehát amikor, valaki meg szeretné nézni a weboldaladat, és bepötyögi, hogy www.azenszuperweboldalam.atw.hu persze nem tudom hogy neked mi az oldal címed, de most legyen ez amit megadtam, akkor az emberek számítógépe az atw-hez fog kapcsolódni, és azt fogja megnyitni amit felmásoltál az ftp-re.
No ha ezt sikerült megértened, akkor bal oldalt kikeresed azt a mappát ahol a html fájlok vannak. Jobb oldalon csatlakozol, az ftp-re. És csak simán átmásolod. Ha végeztél akkor megnézed, hogy sikerült e. Magyarul beírod a weboldalad címét.
Ha nem értesz valamit akkor kérdezz. Legalábbis próbálj probléma specifikusabban kérdezni. Ezalatt arra gondolok hogy melyik részt nem érted, stb. Amire könyebb válaszolni.
Kész minden de hogyha beírom pl notepad++ ba:
<html>
<body>
blablabla
</body>
</html>
stb.
Akkor ezután elmentem pl egy xy nevű mappába,onnan átmásolom és azt írja:a tulajdonos még nem töltötte fel kezdőlapját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!