Tudok úgy weboldalt csinálni ami ingyenes, de a név mellett nem lesz ott hogy mlap.hu, eoldal.hu stb?
xd...am valaki akk segítene... konkrétan ha nekem kell 1 olyan oldal........név.hu -s
mennyibe kerül?
hogy tudom megcsinálni?
Az ingyenes tárhelyszolgáltatókhoz vihetsz saját domaint. Tehát pl. a freeweb ingyenes tárhelyén használhatod a valamilyencimem.hu domaint, csak oda kell irányítani.
Neked elsősorban domaint kell regisztrálni. Ennek van egy bizonyos költsége, párezer forint. Nagyon sok helyen regisztrálhatsz, akár az ingyenes tárhelyszolgáltató is foglalkozhat ilyennel. Nézz utána.
Felmész a domain.hu-ra. Ott megtalálod a regisztrátorok listáját (akik tudnak neked domaint regisztrálni), nézd meg, hogy melyik milyen áron csinálja (ezt a honlapjukon megtalálod), továbbá megnézheted, hogy amit kigondoltál domain, az foglalt-e.
Ingyenes tárhelyhez is lehet domaint hozzárendelni, ezt jól mondják a többiek, viszont azt vedd figyelemben, hogy ezeknek az ingyenes tárhelyeknek a szolgáltatási nyilatkozataiban szerepel, hogy bármikor törölhetik, ha úgy gondolják. Ezért, ha nem vág földhöz akkor érdemesebb egy stabil tárhelyet is bérelni a weboldalhoz.
Nekem van egy domain címem, plusz bérelek egy tárhelyet, ahol a honlapomat tartom. A kettő együtt nekem évi 7000 HUF alatt van valamivel.
köszönöm a válaszokat...1 netes rádiórol van szo...
kezdetnek csináltam 1 blog.hu-s oldalt...
jóaz kezdőknek...
mlap már túl gagyi..
Sztema mlap nem gagyi..
nekem van egy mlapos oldim:www.avril-rihanna.mlap.hu
és sztem nagyon sokmindent ki lehet belőle hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!