Melyik mértékegység az ideális, hogy böngésző- és felbontásfüggetlen honlapot hozzunk létre?
Figyelt kérdés
Vagyis px-et, pt-t, em-et vagy milyen más mértékegységet használjak, hogy ne legyenek ilyen problémák? Vagy ez mindegy? Úgy hallottam, a px nem előnyös.
Melyiket használják a profi honlapok szerkesztői?
2009. máj. 6. 23:31
1/1 anonim válasza:
Szerintem ahol csak lehet %. Nemhogy böngészőtől, de még felbontástól és/vagy mérettől is függetleníteni tudod. De nem mindennél lehet használni. Én px-et használnám. Szerintem mindegyik böngésző ismeri. Teljesen függetlent meg amúgyse tudsz csinálni és nem a méret miatt. Sok egyéb van, ami más FF és más IE alatt. Többnyire a javascriptes dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!