Hogyan érhetem el, hogy a webtárhelyemre feltöltött dolgok mappaszerkezetben jelenjenek meg?
Hallottam már olyat, hogy akkor nem kell kezdőoldalt feltölteni. Na így nem működött. Ha a weblapom címét írom be az jön ki alapból: Nincs kezdőlap feltöltve. Ez ok, nem is tettem még fel. De ha beírom az oldalam címét/almappa neve akkor nem azt kellene kiadnia, ami abban van?
De ez a mappaszerkezetes dolog érdekelne, máshol már láttam ilyet. Azért kellene, mert egyetemi segédanyagokat tennék fel, sokat, és nem akarok linkek szerkesztésével bajlódni, és itt nem a design a fontos, hanem tényleg a tartalom.
Ezt nem értem. Ha egy mappára linkelsz, alapból a mappa tartalmát adja ki könyvtárszerűen. Ennek elkerülésére szoktak a mappába index.html fájlokat elhelyezni.
Szerintem a gyökérbe csinálj egy index.html-t, ami egyből egy JS-sel átirányítja az oldalad a mappába.
Pl. oldalad.hu/mappad
JS:
<script type="text/javascript">
document.location.href = " [link]
</script>
A mappádban fontos, hogy ne legyen index file! Ha nem jelenik meg a mappa, néhány tárhelyszolgáltató direkt úgy csinálja, hogy nem engedi a mappába tekintést. Ezek biztonsági dolgok. Kérdezd meg. .htaccess-ben akkor át kell állítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!