11/16 anonim válasza:
A tartalom éppen elmegy. A formája: sablonokból összedobált tizenkettőegytucat gagyi semmi.
12/16 anonim válasza:
Az oldal Tömeggyártott sablonsz@r!
A tartalom viszont jó!
Inkább írj könyvet ;)
13/16 anonim válasza:
A hupont.hu-s oldalaktól a szőr feláll a hátamon, inkább ismerj meg egy CMS-t (Drupal, Wordpress) és menj valami rendes ingyenes tárhelyre, pl: [link]
14/16 anonim válasza:
Nekem tetszik. Jó dolgokat írtál. De a kinézetén bőven van mit csiszolnod:)
15/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó dolog amit te írsz !
Meg, szereztél egy tartós "gyak" linket :)
Ha sablonos , ingyenes weblapot szeretsz egyszerűen szerkeszteni szerintem a hupont egy hirdetési bazárrá változott mára , még az Mlap-on sincsen ennyi gáz hirdetés .
Talán a [link] csapatának hasonló a szerkesztője és nincsen hirdetés ami elvonja a látogató figyelmét "egyenlőre :)"
A látogatók számítanak !!
Sok sikert :)
16/16 anonim válasza:
sz@r, rossz, pocsék, unalmas, sablon
egy 10 éves is csinál ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!