Jujubas kérdése:
Mi a gond a honlapommal?
Figyelt kérdés
Csináltam egy honlapot a Kompozer nevű programmal. Csináltam HTML fájlokat és mindegyikhez egy bizonyos css.file-t társítottam a kompozerben. A gondom az, hogy ráraktam egy pendrive-ra és a másik gépen a relatív hivatkozású url-es képeket megjeleníti meg minden szöveget meg ilyesmit csak a css file-t nem társatja hozzá vagy nemtom és ezért fehét a háttér és teljesen máshogy néz ki mint css-el az én gépemen. Lécci segítsetek. Előreis köszi:)2011. okt. 7. 21:10
11/15 A kérdező kommentje:
Argloss köszi. a te megoldásoddal már jó chrome-banis és firefox-ban is. IE-ben is megjeleníti a css-t a háttérszín meg az összes dolog jó csak máshol vannak a dolgok:(
2011. okt. 9. 14:33
12/15 Argloss válasza:
Van. Nem használsz Ő betűt a CSS nevében...
13/15 Argloss válasza:
Sajnos a böngészők másképpen értelmezik a kódokat. Főleg az IE régebbi verziói problémásak, ezért megesik néha, hogy azokhoz külön kell CSS-t írni.
14/15 A kérdező kommentje:
És ez mennyi idő kb.? Mert én sajnos túlságosan nemértek hozzá:( Te nemtudnál lécci nekem írni egyet ha elküldöm az eredetit? mert tényleg ilyen szinten már nemértek hozzá:(
2011. okt. 9. 14:37
15/15 Argloss válasza:
Hozzáértéstől függ, hogy mennyi idő. Valószínűleg elég lenne az oldalt szerkezetileg átalakítani és nem kellene külön kódlap.
Nézd végig az itt található 9 videót és akkor már magadtól is érteni fogod. Ha haladni akarsz az oldaladdal, akkor nem jó ha mindig másra kell várnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!