Facebook komment box minden poszt alá b2evolutionban de hogyan?
Sziasztok igazából már leírtam mindent amit szeretnék kérdezni de azért kiegészítem.
Van egy blogom xy néven ami nem lényeges, és szeretnék a posztok alá Facebook komment boxot, egyrészt mert így megosszák, másrészt pedig nem kell regisztrálniuk és kommentelhetnek, tehát ismétlem. MINDEN POSZT alá szeretnék ami a főoldalról NEM látszódna, csak ha magára a posztra megy az ember, tehát vagy a címére kattint, vagy a tovább gombra. ha esetleg valaki segítene azt megköszönném. próbáltam a PHP-t is megbabrálni de csak elrontottam az APP id, ADMINS id megvan, a HEADER.php-ban és már csak az utolsó simítás lenne hárta és nem megy. az egyik oldal forrásában láttam hogy a box csak annyiból áll hogy <fb:comment OLDAL URL fb:comment> de ha a forrásban úgy van ahogy írtam akkor azt az URLT csak valami PHP string vagy valami hívja be, mert nem hinnám hogy egy olyan oldal minta a l.i.k.e.c.o.m.b.a.t.com (nem hírdetem) tehát nem hinném hogy minden poszt alá beteszik PHPban a commentboxot. HEEEEEEELP...
előre is köszönöm
Talán még úgy lehet megoldani, hogy a PHP-ban mikor lekéred az adatokat (posztokat) akkor lekérés közben behelyezed a CommentBox-ot.
Esetleg még olyan lehet, hogy vagy pl egy
index.php?kategoria=gif&pageid=[XYZ]
Alapjáraton a "?kategoria=gif"-be belehelyezed a CommentBox-ot, és a "pageid=[XYZ]" (ami változik a posztól függően) benyitod valahova (alá/fölé)
és a Comment Box-ba String segítségével felülírod az URL-t.
Igazából nem tudom, hogyan kell mert nem csintam még meg ezt.
De remélem segítettem, sok sikert!
K.A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!