Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Adventi naptár HTML kódokkal?

Adventi naptár HTML kódokkal?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy adventi naptárat oldalamra: Működése: Egy nap csak az az napi ablakot lehessen kinyitni, de ez konkrétan egy link lenne, ahova az oldal vezetne.

Nem vagyok jártas a HTML kódokban, tehát egy már kész szöveg lenne jó, amin csak át kell írni a mintaszöveget.

2011. szept. 30. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy minimum PHP.

G.

2011. szept. 30. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Este van...

Szóval, "Ez".

Minimum HTML, PHP nélkül szerintem esélytelen.

G.

2011. szept. 30. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké, nekem ez is kínai. :s Most ott tartok, hogy a mintaszövegeket félig értem, és ezeket átirogatom. Ilyen scriptekből egy csomót találtam, de ez bonyolultabnak tűnik, mit ne mondjak. Mutatnám, hogy milyenre gondoltam, de az sajnos csak az adventi időszakban működik.
2011. szept. 30. 21:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Most lehet, hogy néhányan írnák, hogy nem értek hozzá, ne csináljam. Node pont azért kérdezem, mert nem értek hozzá. xD
2011. szept. 30. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Először tanuld meg az alapokat:

HTML leírónyelv

CSS leírónyelv

XML kiterjeszthető leírónyelv

Utána jöhetnek a programozási nyelvek, és az adatbázis-kezelés:

PHP szerveroldali programozás

MySQL lekérdezőnyelv

JavaScript kliensoldali programozás

Esetleg még:

Flash és ActionScript programozás

Egy ilyen naptár elkészítéséhez még rengeteget kell tanulnod szvsz.

2011. szept. 30. 21:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendbenvan, ha ez az ára, akkor legyen. xD Egyik rokonomnak vannak erről oktató DVD -i is. :) Egy kis szerencsével (aminek nem sok esélye van) ezzel idén decemberre végzek. xDD
2011. szept. 30. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szvsz inkább jövő decemberre.

A programozás elsajátításához rengeteget kell gyakorolni. Ez nem úgy működik, hogy megnézek egy videót, vagy elolvasok egy könyvet és már menni is fog a programok írása.

Sőt, ha nem volt még soha közöd a programozáshoz, akkor vért fogsz izzadni mire az algoritmus gondolkodásmódot elsajátítod. Esetleg még egy hozzáértőtől is célszerű órákat venni az alapok megtanulásához.

Ha lehet, könyvekből tanulj, sokkal jobban jársz!

2011. szept. 30. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendbenvan, köszönöm. Egyébként az egész lényege annyi lenne, hogy blokkolja a táblázat többi ablakának kinyitását/linkre vezetését automatikusan. Vég esetben primitív módon is megoldom,. csak úgy coltam vele, hogy ez színvonalasabb lenne. :)
2011. okt. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!