Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Torrent fórum illegális? (Bőv...

Torrent fórum illegális? (Bőv lent)

Figyelt kérdés

Tehát egy torrentes fórum,ami a torrent oldalakkal foglalkozik.

PL: meghívó csere,acc csere,torrent oldal vélemények,free reges oldalak,torrent oldalak linkjei stb...

Tehát nincs rajta .torrent fájl,hanem csak a torrentes oldalakkal foglalkozna.Szerinted illegális,vagy legális?

2011. szept. 17. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel a legtöbb torrent oldal is illeális tartalmakkal van feltöltve ezért nem hiszem.
2011. szept. 17. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy legális*
2011. szept. 17. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen legális. Maga a torrent is legális. Ami illegális, az a jogvédett tartalmak megosztása.
2011. szept. 17. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2011. szept. 17. 16:17
 5/7 vagyokakilehetek ***** válasza:

így van... ugyanis a p2paz maga nem illegális tevékenység.

ugyanis ha én egy ismerősömmel a saját fényképeim saját magam készített videóim, saját magam készített programjaim stb stb szeretném megosztani azt senki se tilthatja meg.

az a tiltott ha jogvédett az anyag. a fórumozás meg főleg miért lenne tiltott.. beszélgetni még szabad. habár zorbániádában már lehetez is szabályozva lesz :D :D

viccet félre. igen csinálj nyugodtam ilyen oldalt.

2011. szept. 17. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem túl legális dolog, mert így belegondolva: a torrentezés azért illegális, mert a megosztott adatot szerzői jogok védik. Ergó, az nem törvénybe ütköző, ha utorrent segítségével osztod meg a nyaraláson készült videód a barátaiddal.. tehát, ha nem folytatsz olyan tevékenységet, hogy: szerzői jogvédelem alatt álló adat terjesztése, akkor bizony legális.

Ugyanis, ha és bocs a hülye példáért, de: szerintem nem illegális egy herointermesztéssel foglalkozó oldal sem.

2011. szept. 17. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha úgyveszük a kérdést, vagy az állambácsinak(torrent oldal) nem tetszik, vagy a torrent oldal tulajdonosai szálnak rád(fórum ahol cserélgethető meghívók ami ugye mindenhol tilos)...
2013. máj. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!