Torrent fórum illegális? (Bőv lent)
Tehát egy torrentes fórum,ami a torrent oldalakkal foglalkozik.
PL: meghívó csere,acc csere,torrent oldal vélemények,free reges oldalak,torrent oldalak linkjei stb...
Tehát nincs rajta .torrent fájl,hanem csak a torrentes oldalakkal foglalkozna.Szerinted illegális,vagy legális?
így van... ugyanis a p2paz maga nem illegális tevékenység.
ugyanis ha én egy ismerősömmel a saját fényképeim saját magam készített videóim, saját magam készített programjaim stb stb szeretném megosztani azt senki se tilthatja meg.
az a tiltott ha jogvédett az anyag. a fórumozás meg főleg miért lenne tiltott.. beszélgetni még szabad. habár zorbániádában már lehetez is szabályozva lesz :D :D
viccet félre. igen csinálj nyugodtam ilyen oldalt.
szerintem túl legális dolog, mert így belegondolva: a torrentezés azért illegális, mert a megosztott adatot szerzői jogok védik. Ergó, az nem törvénybe ütköző, ha utorrent segítségével osztod meg a nyaraláson készült videód a barátaiddal.. tehát, ha nem folytatsz olyan tevékenységet, hogy: szerzői jogvédelem alatt álló adat terjesztése, akkor bizony legális.
Ugyanis, ha és bocs a hülye példáért, de: szerintem nem illegális egy herointermesztéssel foglalkozó oldal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!