Megnézitek az oldalam? Szerintetek jó?
Figyelt kérdés
Nézzétek meg és mondjatok vélemyényt!irhattok is nekem a hírekben olvashattok pár dologról!Mondjátok meg őszintén eddig milyen(mert még sok minden lesz még rajta)
És ha a címe höris is maga az oldi nem csak hörikről szól:)
2011. szept. 14. 15:20
2/14 anonim válasza:
Szerintem szép!
Látom szereted a hörcsögöket!
Szép lett ügyes vagy!
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi!majd még somindent fogok alakítani rajta,nekem is tetszik! :D
2011. szept. 14. 15:26
4/14 anonim válasza:
Szeritnem is jo. mennyi idös vagy?
5/14 A kérdező kommentje:
12 és miskolci :)
2011. szept. 14. 15:27
6/14 A kérdező kommentje:
Még egy hónapja sem kezdtem igazság szerint!szerintem jól haladok :D
2011. szept. 14. 15:28
7/14 A kérdező kommentje:
ja amugy osztálytársam(ő hamarabb kezdte el az oldiját pár nappal)és ez az övé: [link]
Az övé sem rossz!
2011. szept. 14. 15:29
8/14 anonim válasza:
A tartalom viszonylag korrekt, de a design...
A háttér túl élénk majd ki süti a szemem. A menüpontokon belül meg csak egy szint és betűtípust használj, mert ahogy most van elég gatya.
Biztos sok munkád volt benne, és nem is akarom lelohasztani a lelkesedésed a weblapkészítés iránt, de ez egy tipik halálra ítélt gagyi össze kattingatott sablonos oldal.
9/14 anonim válasza:
a barátnődé ugyan az a vér gagyi hupont-os desing csak más színekkel.
10/14 anonim válasza:
Ha alapból hupont-os vagy, ne várd h dicsérjem az oldalad. Nem veled van baj, lehet hogy ügyes lennél, de huponttal nem lehet összehozni egy normális oldalt. Mert a kinézet olyan egy sablonos sz@r h ... Hagyd el a hupontot, tanulj CSS-t, HTML-t és menj gportal-ra vagy uw.hu/orgfree.hu ilyenek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!