Hogy készítsek blog.hu-ra paginatort?
A problémám a következő. Szerkesztek egy blogot,de alapból a blog.hu oldalakon csak előző és következő linkekkel lehet lapozni az oldalakon. Na már most ha van 200 oldal a blogomon akkor elég hosszadalmas átlapozni egyenként az összes oldalt. Próbálkoztam már wordpress-es kódot beilleszteni de nem akart összejönni, illetve próbálkoztak az alábbi linken található kódok mindegyikével. Hasonló lapozót szeretnék én is blog.hu oldalhoz.
Valaki tud segíteni?
Természetesen nem, az iszonyú munka lenne. Szerintem úgy lehetne megcsinálni, hogy valahova az oldal kódjába beírod a bejegyzések vagy az oldalak aktuális számát. Pl. egy elrejtett oldaldobozba, és ezt mindig frissíted. (Mivel sajnos nem tudok olyat, hogy a blog.hu ezt megmondja nekünk.) Ezt a számot a kódból JavaScripttel ki lehet venni. A "gyári" következő/előző gombokat meg is lehet hagyni, és legenerálni a linkeket. A kicsit problémásabb része igazából csak az 1. 2. 3. ... utolsó, azelőtti és azelőtti oldalak lennének. A többinél (pl. 50. oldal) csak kiírja, hogy "Előző,47,48,49,50(aminek a linkje letiltva),51,52,53,Következő". Ez a kód meg csak akkor futna le (írna ki számokat), ha a blog főoldalán, vagy valamelyik page-en vagy. Ezt pl. nem lehetne használni, ha bizonyos bejegyzéseket csak tagok láthatnak, mások meg publikusak lennének. Vagyis de, csak bonyolultabb lenne.
De írhatnál a supportnak, hogy nem tudnak-e adni NORMÁLIS paginatort.
Ha neked úgy megfelel, hogy mindig frissíteni kell az oldalak számát:
Ezt másold be a stíluslap legvégére:
Ha gondolod, javítsd ki a szélességeket az elején. Nekem nélküle is működött.
Ezt másold be a <blh:head_required /> után a kódba.
Ezzel pedig cseréld ki a pagefooter div-et:
Természetesen cseréld ki az xy-okat a blogod nevére. A 26 az oldalak száma (ezt kéne frissíteni), a 10 pedig hogy hány számot mutat egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!