Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy csináljak PHP-s belépést?

Hogy csináljak PHP-s belépést?

Figyelt kérdés
A nyelv alapjait ismerem, a MySQL-el is barátkozom, és szeretnék leírásokat vagy videókat kérni valami biztonságos PHP-s regisztráló-beléptetőrendszerről.
2011. aug. 31. 16:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

Hát az utolsó hozzászólásodból már 100%-ig kiderül, hogy a webfejlesztés nem neked való, ehhez a szakmához az önálló problémamegoldó képesség elengedhetetlen, és ez a készség belőled teljes mértékig hiányzik.

Ilyen hozzáállással egyébként az életben nem fogod semmire vinni, egy örök vesztes fogsz maradni, és veszteseknek segíteni csak időpazarlás.

Azt itt már biztos sikerült elérned, hogy erre a problémádra már egy normális hozzáértő ember sem fog számodra értékes választ adni.

2011. aug. 31. 23:42
 12/25 anonim ***** válasza:

Azon az alapon írogatjuk a google-s válaszokat mert egyik részről 2011-t írunk és nem hisszük el, hogy még mindig léteznek ilyen életképtelen emberek. Valamit tudni akarsz? google.com, beírod, tadaa egy csomó találat. Persze, megértenénk ha az 1997-es Berettyóújfalui városfejlesztési eredményekről szeretnél fotókat találni, mert hogy az nem szinte lehetetlen, nem is volt olyan:) De hasonló esetek előfordulhatnak, mikor a google nem ad megfelelő választ. Ez pontosan NEM az az eset. Erre te is rájöttél és direkt létrehoztál egy prog.hu-ra szánt kérdés nekünk, hogy várd a megérdemelt jussodat. Igen, lecsesztünk és teljesen jogosan. Én 12 éves koromban kezdtem a webbel foglalkozni és SENKI nem segített. Nem volt gyakorikérdések.hu csak a google. Ti meg idejöttök és lecseszitek az embert, aki csak segíteni akar a többieknek, nektek. De hát ti még egy normális, a mi segítségünket igénylő kérdést sem tudtok helyesen megfogalmazni.

Bravó emberek, bravó Magyarország.

2011. szept. 1. 00:17
 13/25 A kérdező kommentje:

Na úgy látszik a szövegértés nem az erősségetek... :) Megnyugtatlak, nem is akarok PHP-val foglalkozni, csak egy kicsit érdekel. De nem pont neked fogok hinni kedves 86%-os, láttam jópár idióta válaszod, amiben agyonbonyolítod a legegyszerűbb dolgot is. Azért az offline programozás során elsajátítottam egy jó kis problémamegoldó képességet. De téged úgy látom felbasz, ha egy új kérdés jelenik meg GYK-n.

És milyen hozzáállással? :DD Azzal hogy kérdezni MEREK, vagy hogy idiótának tartom a google-t emlegetőket? Ez az "Ilyen hozzáállással egyébként az életben nem fogod semmire vinni, egy örök vesztes fogsz maradni, és veszteseknek segíteni csak időpazarlás." logikai bravúr jó volt, hát ezek az összefüggések! :D

"erre a problémádra már egy normális hozzáértő ember sem fog számodra értékes választ adni." Hát ti úgy látom talán értetek hozzá, de normálisok biztos nem vagytok. És olvasni sem tudtok. Bár ilyet, hogy "nézd meg google-n", bármilyen témába be tudok írni én is. Kb. egy kezemen meg tudnám számolni (és nevezni, akik kiírják a nevüket), kik adnak normális értékelhető választ ebben a kategóriában.

2011. szept. 1. 00:21
 14/25 A kérdező kommentje:

00:17, olvastad te az első válaszomat? "Mert ha valaki úgy jön ide, hogy megkérdez titeket a "választottjáról", akkor csak lecseszést kap, meg hogy milyen hülye"

Nem egyszer láttam ilyet, ezért vettem a bátorságot kérdezni. Azt hittem, erre való az oldal. Google nem mondja el a véleményét. Képzeld, én is kb. ilyen koromban kezdtem el. Először Nvu vagy mi, aztán (X)HTML, CSS. Akkor még nem mindig értettem az angolul, pl. a w3schools-ot, magyar leírás meg alig volt. Ha a doboz nem olyan széles volt mint ahogy én megmondtam neki, fogalmam sem volt mi a hiba, és kezdhettem agyalni.

Nem igazán gondolom segítségnek azt, hogy Google-n keress rá... Még csak jogosnak sem, hogy lecsesztek, ne hivatkozz arra hogy neked nem volt, akkor nekem se legyen. Most van, és használnám. Tehát nem érzem magam kifejezetten sz4rul, hogy visszaszólok. Ha nem tetszik egy kérdés, minek pazarolja valaki a válaszra az idejét? Bravózni én is tudnék egy pár embernek...

És sem életképtelen, sem lúzer, sem nyomorék nem vagyok, és van életem a neten túl is. :) Egyesek kipróbálhatnák azt is.

2011. szept. 1. 00:45
 15/25 anonim ***** válasza:
Bevallom először elkezdtem írni neked egy segítő választ ami mysqlel és phpval kapcsolatos, de csak feleslegesen pazaroltam volna az időmet olyanra, amit más már többször leírt és részletesen elmagyarázott. Ezt hívjuk úgy, hogy redundáns információ. Tök felesleges és igazából tényleg egyszerűbb egy "let me google for you"-s választ írni, mert tudja az ember hogy az első oldalon 10 elfogadható választ tud nyújtani a kedves idetévedt embereknek. Sokan valóban bunkók, mert szeretne segíteni valami értelmes és kihívó problémában, de csak ilyen egyszerű dolgokkal találkozik. És mint tudjuk, egyszerű kérdésre egyszerű választ, hülye kérdésre pedig hülye választ szokás írni:)
2011. szept. 1. 01:20
 16/25 anonim ***** válasza:

"Afelől próbáltam érdeklődni hogy melyik tutorialt ajánljátok... Nem a google VÉLEMÉNYÉRE vagyok kíváncsi"

A kérdésben sehol nem láttam ilyet:D Osztod az észt itt a kockaságról, mikor hajnalban a gép előtt ülsz:D

2011. szept. 1. 07:58
 17/25 anonim ***** válasza:

Belépéshez elég csak egy picit érteni hozzá.

Készítesz táblát id,felhasználó,jelszó fejléccel; belépésnél lekéred az adott felhasználó jelszavát, ha egyezik a posztolt jelszóval, akkor mondjuk eltárolod, h $_SESSION['belepett'] = true; Minden tartalom lekérésnél vizsgálod, h az utóbbi érték igaz-e, különben kiírja, hogy "Belépés szükséges".

Google-val pedig teljes mértékben egyetértek. Ő a barátunk, segít kifogás nélkül. :)

Etikai okokból a jelszó tárolásnál még ajánlani tudom az md5() fv-t.

2011. szept. 1. 11:07
 18/25 A kérdező kommentje:

Mi vagy te, gép, bmeg? Ennyire nehéz a szövegértés, hogy ha nem szó szerint van valami, nem fogod fel? Egy ember nem találatokat ad hanem tapasztalatból beszél vmiről vagy véleményt mond. "Osztod az észt itt a kockaságról, mikor hajnalban a gép előtt ülsz:D"

Hát ismét egy logikai csoda, olyan szóba sem jöhet, hogy későn kelek, későn fekszek... :D Na nem süllyedek le a szintedre (=de hát te meg reggel 8 előtt írsz!!).

Utolsónak köszönöm a választ.

2011. szept. 1. 13:00
 19/25 anonim ***** válasza:

Üdv!

Se kedvem, se időm beszállni a vitába, mivel mindkét résznek van igazsága: tény: google-val bármit meg lehet találni; viszont az is igaz, hogy egyes esetekben a kétmillió találat közül kiválasztani az igazán jót laikusként nem biztos, hogy könnyű..

Ez a kérdés, bár valóban felveti az UTFG kategóriáját, nekem sokkal szimpatikusabb, mint a "hogy kell a blog.hu-n rákattintani a regisztráció feliratú gombra" jellegűek...

Na, amúgy: szubjektív, de én ezt: [link]

a tutorialt tartom jónak, kellően friss, kellően részletes, ebből ha megvan a kis progolós alapképzésed, meg tudod érteni/valósítani.

Remélem segítettem!

2011. szept. 1. 13:02
 20/25 A kérdező kommentje:
Heimdall, köszönöm. Első átfutásra elég érthetőnek is tűnik. Egy regisztrációt akárki össze tud rakni (némi védelemmel), de a bejelentkezéshez én pont nem voltam annyira zseni, hogy a php.net leírásaiból összerakjam magamnak. Valamint láttam itt valakit lecseszve, hogy a honlapja iszonyúan sebezhető, meg jelszó nélkül lépnek be.
2011. szept. 1. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!