Egy adatbázisból kellene kiválasztani az utoljára feltöltött 6 terméket és 60 napig megjeleníteni ezt, hogy tudom megcsinálni?
Bár én T betűs vagyok de egy olyanra kértek meg, hogy egy adott adatbázisból, az utolsónak feltöltött 6 terméket jelenítsem meg egy adott oldalon, majd 60 nap múlva vegye le a program. Illetve ha volt közben feltöltés az adatbázisba akkor a régebbit törölje és az új kerüljön fel, a már megadottak szerint. Erre tudtok e valami megoldást, mert bár kerestem a netten de nem találtam. Vagy rosszul kerestem.
Nagyon köszönöm.
Gábor
"Egy adatbázisból kellene kiválasztani..."
de konkrétan melyik adatbázis rendszerből?
Igen jogos a kérdés. Mondtam, hogy T betűs vagyok elnézést. Szóval van egy mysql adatbázis amibe termékek kerülnek feltöltésre. Ebből szeretném az utoljára feltöltött 6 ot megjeleníteni külön is. Egy olyan címszó alatt, hogy legújabb termékeink.
Köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!