Hogy lehet honlapot csinálni?
Beregisztrálsz valamilyen ingyenes tárhelyre pl: atw, fw ,uw
megtanulsz valamilyen programozási nyelvet pl:php vagy html- leírónyelvet és már mehet is az oldal :) vagy vannak portálrendszerek is az interneten biztos találtsz amihez nem kell nagy tudás csak telepíteni kell , Esetleg megkérsz valakit hogy csináljon neked egyet. :) Üdv
amivel nagyon könnyen tudsz weboldalt csinálni: Mindenkilapja vagy Eoldal.Attól is függ,milyen oldalt szeretnél.PHP-vel meg tudod csinálni,hogy az oldaladra regisztrálhassanak emberek,beléphessenek.stb...meg a fórum készítés is PHP-s.
A HTML az egyszerű oldalakra ajánlatos.Ha csak pl.ismertetni akarsz egy rockbandát,autómárkát,ilyesmit.
PHP az viszont nehéz!!én nekem kb.1 hónap alatt (vagy kicsit több) sikerült megtanulni. HTML viszont könnyű.
Amíg azt sem tudod hogy hogy kell honlapot csinálni szerintem haggyad a php szerkesztést.Itt van néhány sablonos oldal amit neked ajánlok könnyebb létrehozni egy honlapot:
www.gportal.hu
www.mlap.hu
www.lapunk.hu
www.eoldal.hu
ha a programozást jobban érted akkor megpróbálkozhatsz php oldalak készítésével tewrmészetesen ahoz sokat kell tanulni hogy az menjen vagy megkérsz valakit hogy csináljon neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!