a design eléggé ratyi...de gportáltól ne várj mást...
ha weblapot akarsz semmit nem érsz az összekattingatósokkal mert mindre hányinger ránézni és senki se veszi komolyan
"Hányadék"
Mintha csak én mondtam volna.
A Csilláf@szláma ehhez képest jutalom!
G.
Tudod, semmi bajunk az ázsiaiakkal.
Sőt, még a feketéket, brazilokat, mexikóiakat sem szólom meg.
Ha normális, még a ci... romával is elvagyok egy légtérben.
Az a baj, hogy:
1: 0 a tudásod
2: úgy kattintgattad össze>sablonos az egész
3: sz@r a színvilág
4: a tartalom kevés
5: az elhelyezések katasztrofálisak (youtubos ablak wtf??)
6: a csaj szép, de a fejléc egy csapás az emberiség ellen.
Ennyi indok elég?
G.
Utolsó válaszolónál a pont. Annyit tennék hozzá, hogy ami ilyen oldal annak az a lényege, hogy bemész majd a suliba, és mindenkinek mondod milyen jó oldalt csináltam miker ez egy hányadék. én 13 éves vagyok és a suliban szintén vannak ilyen hülék akik ezzel villognak, én egy szót nem szólok, hogy tanulj photosoppot+csst+php+mysql+és nem utolsó sorban html-t. Mert aki ilyen az az is marad. Ja és én tudom mindegyik nyelvet +pascal+c++. Tehát tanulj és maradj csöndben majd, mert vannak ügyesebbek nálad, most azt hiszed nagy a szám, de képzeld meg tudtam tanulni mindet és nem tud róla senki, csak azt infó tanár, a többieknek egyszer mondtam, hogy tanuljanak és utána csináljanak valami normálista.
Köszönöm ha végigolvastál:
AfterBit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!