Fotótár, hogyan? Egy olyan fotóalbumra lenne szükségem, amelybe az oldalam látogatói is tudnának feltölteni képeket.
Figyelt kérdés
Ezt hogyan lehetne megoldani? Lehetőleg egy olyan motorra lenne szükségem amit feltelepítve a tárhelyemre mások is tudjanak rajtam kívül feltölteni képet webes felületen keresztül. De akár az is érdekel ha külső szolgáltatót ajánlasz.(Lehetőleg ingyenes legyen)
előre is köszi!
2011. aug. 14. 13:06
1/2 anonim válasza:
Nem tudok ilyenekről, szerintem keress fel 1-2 weblapprogramozót, én is tudok ajánlani. :)
2/2 KeryAti válasza:
Ezt úgy lehet megoldani, hogy egy filefeltöltőt publikálsz a weboldaladon regisztráció nélkül.
És aki szeretne feltölteni az használja és a megadott mappába feltölti a file-t. Persze egy File ellenőrző is kell hogy van-e ne h felülírja azt a file amit már egy másik látogató feltöltött. :)
Ha kell írok egy ilyet, vegyél fel MSN-re :
kery.ati@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!