Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen a oldalam? :D

Milyen a oldalam? :D

Figyelt kérdés
www.xatschat.eoldal.hu :Đ
2011. aug. 10. 13:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy még te írod alertbe, hogy ne lopj...
2011. aug. 10. 18:20
 32/40 anonim ***** válasza:
nem rossz az oldal. gyakran linkelnek ide 1000* ocsmányabbakat is. nem tudom miért kell oltani a csajt 20 hozzászolással, nem volt bunko. referenciát dobhatnának a hsz-elok, mert szerintem kevés tudással rendelkeznek az ilyen szintu oltáshoz.
2011. aug. 10. 18:48
 33/40 anonim ***** válasza:
Ja biztos vagyok benne hogy igazad van. Tudsz valamit egyáltalán a web buildingről? PHP - OOP , SOAP client vagy akármi (nem ér ki guglizni), vagy csak mondod hogy hülyék vagyunk hozzá. Szerintem ha feleannyi weboldalt összeraktál volna, mint itt jó néhány tapasztaltabb olvasó, akkor tudnád hogy mennyi munka egy teljesen saját (nem "lopott") oldal elkészítése.
2011. aug. 10. 18:53
 34/40 anonim ***** válasza:
Ja, és még mindig fennt tartom, ha van valami konkrét kérdés nyugodtan kérdezz, de ha weboldalt mutatsz be, szokj hozzá a negatív kritikához. Megnyugodhatsz jó pár oldalamat lefikázták mire megtanultam rendesen kódolni.
2011. aug. 10. 18:54
 35/40 anonim ***** válasza:

1.) Javascript nem úgy van hogy:

Google -> javascript kódok ->

<script language=JavaScript>

var message="EZ ÍRD ÁT";

function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}}

function clickNS(e) {if

(document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) {

if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}}

if (document.layers)

{document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;}

else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;}

document.oncontextmenu=new Function("return false")

</script>

megtalálod azt, hogy: "Ezt írd át" beírsz egy szöveget és egy KICSIT(ahogy te mondod) értesz a javascripthez mert egy csak copy és paste ... azaz semmi

2.)én még csak html-nél tartok (most kezdem a php-t)

de ha 0 kezded google vagy [link] megnézhetel egy két alapot

3.)el sem hiszem 61 likeoltál az oldalad, hogy tudzál ennyo havert/rokont összekaparni ?

2011. aug. 10. 21:38
 36/40 anonim ***** válasza:
nem is mondtam, h én tudnék weblapozni. ez a gyak.hu. ide ne is dobaljanak profi oldalakat. ha profin szerkesztett oldalakat akarsz kritizalni go prog.hu vagy seo.forum.hu. itt csak mlap,5mp és tarsai honlap "Milyen a oldalam? :D" kérdések vannak.
2011. aug. 10. 22:36
 37/40 anonim ***** válasza:
Akkor miért ugatsz be másoknak h nem tudnak weblapot készíteni?? Szerintem többet kódoltam kézzel mint te a ratyiportállal meg a mindenkisz@rjával
2011. aug. 10. 23:48
 38/40 anonim ***** válasza:
én is potyogom a html,css,js,jquery,ajax,php,mysql cuccokat, mégse alázom porig a 14 éves csajokat mert ok csak next, next, finish oldalakat ismerik és nincs 3-4 éves webfejlesztoi tapasztalatuk. de mondom, ez az oldal nem nektek valo. ti tul profik vagytok ide! keress rá itt: "hogy tetszik az oldalam?" és nézd meg miket linkelnek. egy null kodos oldal nem volt eddig.
2011. aug. 11. 00:58
 39/40 anonim ***** válasza:

de ez nem nevezhető saját oldalnak akkor inkább töltsön le egy blogmotort vagy egy előre elkészített oldal vagy sablont ahol van admin panel, még az is jobb és jobb lenne ha nem lopkodna a www.nemkuyta.com-ról hisz ott villog a vízjel

1-2 hét alatt simán össze dobna egy html alapú oldalt..

vagy használjon web page makert vagy ahoz hasonló programot

én is tettem fel kérdést (php-nál elakadtam ..) de egy frissités után +5 ilyen kérdés : Hogyan kell weblapot készíteni? Hogyan kell neveldét készíteni? Milyen szupcsi az mlapos oldiiim? és fél óra alatt már a 3. oldalon találtam a kérdésem ..)

utána nézek a fent linkelt forumokhoz hátha több szerencsém lesz ..

2011. aug. 11. 15:11
 40/40 anonim válasza:

Már ne haragudj, de ez egyáltalán nem túl bizalom gerjesztő... nekem nem tetszik.

Én több humorblogot vezetek, és többnek csináltam a kinézetét.

gyikossagok.blog.hu pl ezt 2-3 óra alatt csináltam... és azért jobban néz ki :D...

2011. aug. 14. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!