Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem küldi el a kitöltött...

Miért nem küldi el a kitöltött űrlapot az e-mail címemre?

Figyelt kérdés
Microsoft Office Publisher 2007-ben szeretnék űrlapot készíteni, úgy, hogy a kitöltött űrlapot gombnyomásra el is küldje egy e-mail címre. Már meg is van minden, fel is töltöttem, de valamiért nem küldi el, pedig meg van adva az e-mail címem. Mi ennek az oka? Hogy lehetne megoldani hogy elküldje? Vagy valami teljesen más programot kell hozzá használni?
2011. aug. 10. 00:59
 1/9 c:\ ***** válasza:

To send a single page as an e-mail message or to preview it before sending, you must have Microsoft Office Outlook 2003 or Microsoft Outlook Express (version 5.x or 6.0) installed on your computer.

Ez megvan és be is vannak állítva (mármint az Outlook vagy az Outlook express)?

2011. aug. 10. 01:11
 2/9 c:\ ***** válasza:
Értelem szerűen Outlook 2007 kell, vagy Outlook Express, ahogy nézem más is szenved ezzel, még nézelődöm egy kicsit a témában, hátha találok valamit. :)
2011. aug. 10. 01:16
 3/9 c:\ ***** válasza:

További megtekinteni valók:

[link]

[link]

2011. aug. 10. 01:20
 4/9 c:\ ***** válasza:

Outlookból a 2007-es van fent? Ahogy nézegetem itt, az is okozhatja ezt a problémát, ha pl. 2007-es Publisher-ből 2003-as Outlook-kal akarsz email üzenetet küldeni. (2007-est szereti abból is, tehát mindkettőből a 2007-es legyen fent)

No, egyelőre jó olvasgatást, ha a linkeken található dolgok nem segítettek, akkor majd gondolkozunk tovább. :)

2011. aug. 10. 01:24
 5/9 anonim ***** válasza:
mi koze a mail()-nek az Outlook-hoz?
2011. aug. 10. 06:19
 6/9 A kérdező kommentje:

az outlooknak szerintem sincs semmi köze hozzá...

itt egy példa: [link]

itt van ez a full random atw-s oldal, ahol van az a rublika, amibe ha beír valaki, akkor el kéne, hogy küldje az e-mail címemre, mert publisherben úgy állítottam be, hogy küldje el... de nem küldi el valamiért... ez miért van?

és majd egy ugyan ilyen oldalt akarok létrehozni, persze szépen, színesen, meg minden elrendezve benne, ahol el is küldi, azt amit a rublikába írnak...

2011. aug. 10. 10:54
 7/9 c:\ ***** válasza:

Teljesn igazad van, bocsi, félrértettem a kérdést :D

Megyek lelövöm magam. (de véletlenül elfogom hibázni)

2011. aug. 10. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az ATW nem is engedélyezi, hogy te a weboldaladon ilyen szkripteket futtass, amik leveleket küldözgetnek. Szerintem ennek kellene a honlapjukon utánaolvasni, hogy vajon te BÁRMILYEN php kódot futtathatsz ott?
2011. aug. 10. 12:01
 9/9 A kérdező kommentje:
atw-n biztos lehet ilyen php-val, csak az a gond, hogy én nem tudom, hogy ezt hogy lehet megírni, mert én hiába írom meg microsoft publisherben és rakom fel, ott nem küldi el... hogy lehet megcsinálni, hogy el is küldje? ez a kérdés...
2011. aug. 10. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!