Miért nem küldi el a kitöltött űrlapot az e-mail címemre?
To send a single page as an e-mail message or to preview it before sending, you must have Microsoft Office Outlook 2003 or Microsoft Outlook Express (version 5.x or 6.0) installed on your computer.
Ez megvan és be is vannak állítva (mármint az Outlook vagy az Outlook express)?
Outlookból a 2007-es van fent? Ahogy nézegetem itt, az is okozhatja ezt a problémát, ha pl. 2007-es Publisher-ből 2003-as Outlook-kal akarsz email üzenetet küldeni. (2007-est szereti abból is, tehát mindkettőből a 2007-es legyen fent)
No, egyelőre jó olvasgatást, ha a linkeken található dolgok nem segítettek, akkor majd gondolkozunk tovább. :)
az outlooknak szerintem sincs semmi köze hozzá...
itt egy példa: [link]
itt van ez a full random atw-s oldal, ahol van az a rublika, amibe ha beír valaki, akkor el kéne, hogy küldje az e-mail címemre, mert publisherben úgy állítottam be, hogy küldje el... de nem küldi el valamiért... ez miért van?
és majd egy ugyan ilyen oldalt akarok létrehozni, persze szépen, színesen, meg minden elrendezve benne, ahol el is küldi, azt amit a rublikába írnak...
Teljesn igazad van, bocsi, félrértettem a kérdést :D
Megyek lelövöm magam. (de véletlenül elfogom hibázni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!