Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek azért ha csinálok 1?

Szerintetek azért ha csinálok 1?

Figyelt kérdés
Ha csinálok 1 garázs zenekarnak honlapot nem eredeti programmal (Dremweaver, Flash , Photoshop) ,abből lehet akármi bajom/bajuk?
2011. aug. 5. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Az elkészített termék nem tárolja a géped azonosítóját vagy a szoftver licenszét vagy az adataidat.

De:

ha kérsz érte pénzt illik megvenni, vagy helyettesítő (olcsóbb) programokat használni - a gyártók is a piacból élnek

2011. aug. 5. 18:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából nővéremnek lenne, de akkor nem gáz ez ugye?

Tehát ha mondjuk nővérem adatokat rak ki magáról meg a zenekar tagjairól és esetleg azon keresztül akarnak kapcsolatba lépni a weblap készitőjével? Mert az ATW-re feldobnék gyorsan egyet.

2011. aug. 5. 18:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom h kerülne-e sor rá , régebben hallottam erről , lehet csak dajkamese , h elrettentsen a csúnya warezolgatástól.
2011. aug. 5. 18:04
 4/6 anonim válasza:
Nem. Én is Share point..ot használok honlapozáshoz egy tánccsoport honlapjához.
2011. aug. 5. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Csúnya dolog, amit mondok, de gondoljuk végig: 1.) bár senki sem férhet hozzá a honlapod forrásfájljaihoz, de thf mégis.. na: onnantól mégis hogyan bizonyítaná be, hogy az oldaladat alkotó html, php stb fájlokat te egy crackelt programmal hoztad létre??

ugyanis: egy internetkávézóba besétálva, az ottani gépen lévő jegyzettömbbel is meg tudok írni egy honlapot (kicsit költői a túlzás, de ha az életem múlna rajta, biztos menne!) és az így készült honlap semmiben sem különbözik attól, amit Te a kéz alatt vett pc-den, a letöltött windows alatt futtatott crackelt progikkal hozol létre..

Vagyis persze van, de a lényeg: még ha bárki is ezzel kezdene el szivatni, ami egy képtelen eset, nos, akkor sem tudná bebizonyítani, hogy Te nem a fent említett módomon hoztad létre az oldalt.. te azt mondasz, amit akarsz, onnantól tényleg 0% a valószínűsége, hogy bármi bajod legyen belőle..

++a fentiekkel egyetértek: ha üzleti céllal csinálsz oldalt, illik megvenni..+nagyobb megrendelésnél kérik is a cégek, hogy ne valami crackelt sz@rral dolgozz..

De a Te helyzetedben: nyugodtan!! Semmi bajod nem lehet belőle!!

Sok szerencsét hozzá!!

(és most mondanám, hogy szeretettel várjuk a kérdéseidet, amik kb. 4 nap múlva elő fognak jönni.. :P:P:P:P:P)

2011. aug. 5. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Neeem , scak ennyi volt:D csináltam máskor is honlapot , csak hivatalosat nem. klánnal ilyeneknek már volt dolgom
2011. aug. 6. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!