Mi legyen a halneveldémen?
hát, nem vagyok szakértő, de szerintem halak! :D
Na de: regnél általában egyedi felhasználónév+email+jelszó.. ha vagy olyan szinten, akkor a kívánt hal adatai: neve/típusa/neme/színe.
Belépve a main oldal: saját halad adatai; szokott rá kelleni egy halkereső, ahol nem vagy név vagy felhasználónév szerint is lehessen keresni.
Én olyan hátteret csinálnék, hogy egy 920as div, középen. ez a div rendelkezik mind a négy oldalon egy kerettel; a háttér egy statikus kép, kék színű pár buborékkal.. így olyan hatást keltesz, mintha egy akváriumban lenne középen az oldal.
Amúgy standard: üzifal, melynek legfrissebb 5-10 postja fent fényújságként fut; külön menüből is elérhető.
Többi menü, amit kedved és tudásod enged.. pl bolt, ahol kaját meg játékokat vehetsz, lehet csinálni iskolát, lehet házasodni (csak ellenkező neműek között!!)..
Meg még hatezer sort utdnék így random írni, egy szóval: BÁRMIT amihez kedved van!
Ha ihlet kell, nem szégyen, ha felkeresel pár működő neveldét..
Még egy dolog, ami sztem fontos: jobb oldalt kell legyen egy felhasználókat motiváló: TOP "haltenyésztők" 10es lista, fejlécre kattintva a teljes lista, ahol látod, hányadik vagy..
A fejléc pedig /ha én csinálnám/: bal felső sarokban charlie sheen a two and half men-ből, azzal a hülye horgászsapival a fején, és szóbuborék-kal megoldva épp azt énekli, hogy: "ki hányt a halakhoz? Mond ki lehetett?? .." :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!