Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen weblap készítőket...

Milyen weblap készítőket ajánlotok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 18:54
1 2
 11/17 anonim válasza:

:D

sorry...:DD

2011. aug. 5. 13:51
 12/17 anonim válasza:

Ha nem akarsz saját weblapot építeni, akkor én a blogger-t ajánlom. a blogspot alapból google barát, mert a google csinálta. Sok jó kinézetet lehet ingyen is letölteni hozzá. Könnyen szerkeszthető és ha kicsit értesz a SEO-hoz könnyű a keresési lista elejére kerülni vele szerintem.

Ha értesz hozzá, akkor meg notepad++ meg valami Aptana Studio... legalábbis a sitebuilder tesóm ezeket rakta fel nálam, mikor a gépemen dolgozott. Remélem segítettem.

Mr. B

2011. aug. 9. 08:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Notepad++ és sok sok tudás, ez a legjobb :)
2011. aug. 14. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Weblap készítő? Nem értem. Ha saját weblap kell akkor:

-Apache webserver (én usb weservert használok mert nem kell konfigolni), ez futtat php-t és van mysql is.

-Photoshop vagy pedig töltesz sablon design elemeket

-notepad ++ a kódoláshoz

-Az okos fejecskéd és a sok ügyességed hogy használd a google-t, w3schools-t ill php.netet

Ha pedig csak egy statikus html oldal kell de nem akarsz kódolni akkor az Adobe dreaveawer kell neked

2011. aug. 14. 23:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó már használom is az okos fejecskémet.
2011. aug. 15. 11:15
 16/17 klanok03 válasza:
Ha anyira weblapot szeretnél késziteni akkor ajánlom az nvu programot én azon tanultam azzal érteségiztem és hidd el ha megtanulod akkor nem nehéz ...sőt...
2011. aug. 15. 11:40
 17/17 anonim ***** válasza:
cyrex.hu Itt nezzed a weblapkeszitos tutorialokat.:)
2011. aug. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!