Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet ilyen weboldalt?...

Hogyan lehet ilyen weboldalt? (több lent )

Figyelt kérdés
olyat szeretnék ami után nincs ilyen pl.: www.valami.hupont.hu hanem simán www.valami.hu ilyet ingyen lehetséges ??
2011. aug. 1. 15:28
1 2
 1/11 KeryAti ***** válasza:

Sajnos ez ingyen nem lehetséges.

Ezt domainnak hívják amiért havonta / évente fizetni kell.

2011. aug. 1. 15:31
 2/11 legendavagyok01 ***** válasza:

Lehetséges, venni kell egy .hu-s domain nevet valamelyik domain regisztrátortól, nem olyan drága.

[link]

2011. aug. 1. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Üdv:)

[link]

2011. aug. 1. 15:33
 4/11 KeryAti ***** válasza:
Igen lehetséges, de a kérdésben az állt, hogy 'ingyen' vagyis a helyes válasz nem lehetséges. :)
2011. aug. 1. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges,de ehhez komoly informatikai szaktudás szükséges...Elkészíted a honlapod,html vagy php-val és grafikai elemeket hozzáadva,feltöltöd egy tárhelyre.Aztán csinálsz egy linket ami a tárhelyedre mutat,és azonnal megnyílik,egy másodlagos domain kíséretében,pl.: mittudomenmi.hu
2011. aug. 1. 18:10
 6/11 themaki1333 ***** válasza:
Szerintem hanyagoljuk a .hu domain-t úgy hallottam hogy a .com sokkal gyorsabb és megbízhatóbb!
2011. aug. 1. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:

"Szerintem hanyagoljuk a .hu domain-t úgy hallottam hogy a .com sokkal gyorsabb és megbízhatóbb!"

Ülj le, fiam, egyes!

2011. aug. 2. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:

A végződéstől függ a domain gyorsasága?????????

Lapozzunk.

A www az minek kellene? Simán is megy. .hu domain, de úgy általában is kb. 2-3 hét alatt a tied domain regisztrátoron keresztül. A fizetség nincs 5000 forint bruttó 2 évre. Azaz megvetted és csak te használod, később eladhatod, ha jó! Vagy csak elhagyod. Aztán valaki újra kiválthatja, megveheti.

Szóval ingyen nincs!

2011. aug. 2. 21:48
 9/11 anonim válasza:

Mostmár a .hu-s domain név is 1 nap alatt készül el! nincs 1 hetes várakozási idő!a .com-os domain név az drágább mint a .hu-s! És én neked a Médiacentert ajánlom: [link]

Mert itt nagyon segítőkészek és megbízhatóak! És lehet hogy nem a legolcsóbb de 5000 Ft-ot 2 évig ki bír az ember és utána évente 2500 Ft! Nem olyan sok ez!!!

2011. aug. 3. 22:28
 10/11 anonim válasza:
Bocsánat javítom! Nincs 14 napos várakozás idő! Azonnal használható a domain ha meg van rendelve és be van fizetve!
2011. aug. 3. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!