Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A neveldék CMS rendszerek?

A neveldék CMS rendszerek?

Figyelt kérdés

Hello

azt szeretném kérdezni, hogy ezeknek a neveldéknek van e valami alapjuk. hiszen mindegyik lényegében ugyanarra épül.

Van valami angol megfelelője a NEVELDE szónak??

2011. júl. 30. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne bénázz, írj egyet. Kb 1 napi munkával az alapjait simán összerakod... Azt meg már úgy fejleszted ahogy akarod
2011. júl. 30. 14:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy annyira nem vágom a PHP-t MySQL-t plusz ha elkezdene szárnyalni a képzeletem a jQuery sem maradhatna ki az oldalból. ÉS kb az életem le kéne h programozzam egy normális oldalhoz.
2011. júl. 30. 14:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Mennyit érne meg neked egy jól működő nevelde motor?
2011. júl. 30. 15:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ez úgy működik, hogy ha valamit nem tudsz megcsinálni (tönkrement a villany a lakásban és nem értesz a villanyszereléshez) akkor nem letöltesz egy "villanyszerelés okosan" című könyvet hanem hívsz valami szakembert aki képes rá és profin megcsinálja. Fizetni kell érte? Igen. Megéri? Mindenképp.
2011. júl. 30. 15:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Fizetni érte? Megéri? hát nem...

a webprogramozók kib*szott drágán dolgoznak ezt tudjátok ti is. Egy komolyabb oldalért elkérni 100ezreket? Mikor már több mint valószínű megvan az oldalmotor csak kicsit bele kell túrni, a vevő elvárásai végett...

Szóval jah... a válaszom hogy egy ftot nem ér meg h legyen egy sz*r gyerekes neveldém. Ami ahogy magam ismerem ismét csak egy hirtelen fellángolás bennem, mert épp ilyet még sose csináltam.

Tegyük fel kifizetek egy pöpec ilyen scriptért 150 ezret.

Tök jó. Eladni tuti nem tudom, felfuttatni meg még kéne vagy 100 ezer reklámra. és még mindig csak ott vagyok, hogy vagy bejön vagy nem. és eddig mindössze -250 ezernél tartok :D

2011. júl. 30. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:

"Egy komolyabb oldalért elkérni 100ezreket? Mikor már több mint valószínű megvan az oldalmotor csak kicsit bele kell túrni, a vevő elvárásai végett."

Te komolyan nem értesz hozzá jó, de h még büszkén vered is rá magad h vannak értelmesebbek akiknek ha kell valami akkor fizetnek érte az kifejezetten nevetséges.

2011. júl. 30. 15:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát aki egy neveldéért kifizet hobbiból 100 ezret az nem értelmes... de te gondolom milliomos lehetsz.
2011. júl. 30. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Aki nem gondolja komolyan az max 1 szennylapot szabadíthat rá a netre abból meg már van elég.
2011. júl. 30. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi ez a nevelde b*zerálkodás már itt? Minden 3 harmadik kérdés, hogy nevelde így vagy úgy, ha lehet ingyen, ha lehet gyorsan, ha lehet, ne kelljen csinálni semmit, de ha lehet még keresni is akarok vele...

Vegyétek már észre hogy mivan....Tudsz programozni? PHP? SQL? JS? és még sorolhatnám, de ezek nélkül az esély egyenlő a nullával. Ezenkívül tudsz rajzolni? Mert valaminek kell szerepelnie a honlapon...

És hogy ilyen CMS létezik-e? Biztosan hisz van egymillió nevelde, de nem fogják a 2szép szemedért hozzád dobni a honlap motort, mert te most kitaláltad, hogy egy világmegváltó neveldét fogsz készíteni. Ha gyakorlott programozó lennél, beletelne így is pár hétbe vagy hónapba míg elkészül az egész (és most csak a programozás részéről beszélek).

2011. júl. 30. 16:45
 10/11 A kérdező kommentje:
mindenki osztja itt az észt b*sszátokmeg... ahelyett h arra a g*ci kérdésre válaszolnátok... viszitek itt h php sql stb. tisztában vagyok vele h egy olyan oldal kb h épül fel... nem ez volt a kérdés... de csak vigyétek a saját hülyeségetek. a kérdésem nem zárja ki azt sem hogy profi PHP programozó vagyok... (az első hszem viszont igen...) ettől függetlenül nem okoskodni kéne, nem azt kértem. hanem válaszolni a kérdésre.
2011. júl. 30. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!