Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ez valóban igaz lehet? Nem...

Ez valóban igaz lehet? Nem kerül egy fillérbe sem?

Figyelt kérdés
Találtam egy honlapot, melyen saját weboldalat lehet készíteni ingyen. (Az oldal: [link] Elnézést kérek a reklámozásért, de csak így tudom megutatni!) Valóban igaz lehet, hogy nem kérnek érte egy fillért sem? Esetleg aki fel van regisztrálva erre az oldalra, esetleg saját honlapja is van itt, megosztaná a tapasztalatait?
2011. júl. 29. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Valóban teljesen ingyenes. Egész pofás oldalakat lehet vele alkotni, nekem régebben volt rajta egy weboldalam. Azóta szerintem csak jobb lett:-)
2011. júl. 29. 08:52
 2/7 compactegon ***** válasza:
nem lehet fejleszteni és modulokat betenni kényed-kedved szerint. nem ismerem, de a keresőoptimalizálást sem tudom hogy lehet ott megoldani. én a jó öreg fapados honlapokat szeretem, amiket emberek készítenek egyéni igényeknek megfelelően, és nem tucatáruk.
2011. júl. 29. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
full ingyenes!régebben használtam!
2011. júl. 29. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
semmi sincsen ingyen. Tele nyomjak reklammal az ingyen oldalakat.
2011. júl. 29. 14:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, a reklámmal teljesen tisztában vagyok, de ezen kívül ha nem kell semmit fizetnem, akkor nagyon jól járok! Köszönöm szépen a segítséget, a válaszokat! :-))
2011. júl. 29. 20:12
 6/7 compactegon ***** válasza:
háta jól jársz kicsit túlzás, mivel keretek közé vagy szorítva ezen oldalakon. de ha csak hobbyból magadnak csinálsz, akkor megfelel :)
2011. júl. 30. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt több oldalam ezen a tárhelyen.Teljesen ingyenes!
2011. júl. 30. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!