Milyen neveldét csináljak? (Lent)
Nem tudom mennyire működne egy nevelde... :)
Valami eredetit és egyedit csinálj!
pl. Traktornevlede :P
hát, van egy ilyen mondás, hogy: vizsgaidőszak után csillámdementorrá iszom magam!
(azt pár hete tudtam meg, hogy a dementor az nem egy kitalált szó, hanem a herripotterben van valami, amit így hívnak...)
a lényege a hozzászólásomnak egyébként az, hogy MINDEN, létező állat-nevelde már létezik kb. .. oké, ilyen, hogy nádi poszáta nincs, de ha neveldét akarsz csinálni, fiktív dolgot találj ki = a kutya meg cica jellegű nevelde most mi? eteted itatod, iskolába járatod stb.. semmi extra... olyan kell -ezt már valakinek itt egyszer kifejtettem- ami az által köti le az embert, hogy: pl. minden 20.nap élet után fejlődik az állat, pl. egyre nagyobb lesz, több láába/szárnyi/bármilye nő és azért jár oda az oldalra a felhasználó, mert: "höhöhö, na vajon mi fog történni, ha eléri az egyhónapos kort?"
Azért a csillámdementort mondtam, mert az egy annyira elterjedt szó, hogy fb-n meg ilyen helyeket könnyű lesz reklámzoni, ugyanis senki sem rajzolt még soha csillámdementort, szóval szerintem sok új felhasználód lesz, csak azért, hogy megnézzék, hogy is néz ki :D a látogatók megtartása pedig a Te dolgod, hogy mennyire sokféle funkciót/alakot írsz bele, és hogy mennyire kreatívan dolgozod ki ezt a f@szságot..
Mert ugye, szokásos példám: a látogatót az fogja érdekelni, hogy vajon szivárványt, kénsavat, vagy elte btk-s szűzlányokat eszik-e a csillámdementor??
:D:D:D:D
Röviden: a csillámdementor egy példa. Ő egy fiktív állat, ergó Te alkothatod meg az igényeit és a tulajdonságait. Mivel túltelített a piac a hörcsögneveldékből, ezért vicces, fiktív dolog kell, hogy maga az ismeretlen felé mutatott kíváncsiság vonzza és megtartsa a látogatókat!
Azt leszámítva, hogy a tudásodat használhatod ám másra is, persze! Csinálj! ha ez érdekel/ez köt le!
Gyakorlásnak is jó egy ilyen projekt, és legalább nem kedvetlenül gyakorolsz valami száraz izét..
gyakorikerdesek.hutrollfacenevelde
lényeg, hogy minél több ehhez hasonló 'nemi szerv váladék' választ adjanak. először elég 10-et, de 40. szinten már percenként 60 olyan választ kell adni, amit egyből offolnak a moderátorok.
ahogy ti fogjátok ezt a választ :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!