Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen neveldét csináljak? (Lent)

Milyen neveldét csináljak? (Lent)

Figyelt kérdés
Milyen neveldét csináljak? Tudok mindent hogy hogyan kell de nem tudom milyet csináljak. Szóval milyet?
2011. júl. 27. 18:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire működne egy nevelde... :)

Valami eredetit és egyedit csinálj!

pl. Traktornevlede :P

2011. júl. 27. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Hy! Te már a harmadik ember vagy a hónapban, akinek ezt javasolom, remélem, kitartásom meghozza az eredményét: csinálj csillámdementor-neveldét! :D
2011. júl. 27. 22:51
 3/16 A kérdező kommentje:
az mi?
2011. júl. 28. 08:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

hát, van egy ilyen mondás, hogy: vizsgaidőszak után csillámdementorrá iszom magam!

(azt pár hete tudtam meg, hogy a dementor az nem egy kitalált szó, hanem a herripotterben van valami, amit így hívnak...)

a lényege a hozzászólásomnak egyébként az, hogy MINDEN, létező állat-nevelde már létezik kb. .. oké, ilyen, hogy nádi poszáta nincs, de ha neveldét akarsz csinálni, fiktív dolgot találj ki = a kutya meg cica jellegű nevelde most mi? eteted itatod, iskolába járatod stb.. semmi extra... olyan kell -ezt már valakinek itt egyszer kifejtettem- ami az által köti le az embert, hogy: pl. minden 20.nap élet után fejlődik az állat, pl. egyre nagyobb lesz, több láába/szárnyi/bármilye nő és azért jár oda az oldalra a felhasználó, mert: "höhöhö, na vajon mi fog történni, ha eléri az egyhónapos kort?"

Azért a csillámdementort mondtam, mert az egy annyira elterjedt szó, hogy fb-n meg ilyen helyeket könnyű lesz reklámzoni, ugyanis senki sem rajzolt még soha csillámdementort, szóval szerintem sok új felhasználód lesz, csak azért, hogy megnézzék, hogy is néz ki :D a látogatók megtartása pedig a Te dolgod, hogy mennyire sokféle funkciót/alakot írsz bele, és hogy mennyire kreatívan dolgozod ki ezt a f@szságot..

Mert ugye, szokásos példám: a látogatót az fogja érdekelni, hogy vajon szivárványt, kénsavat, vagy elte btk-s szűzlányokat eszik-e a csillámdementor??

:D:D:D:D

Röviden: a csillámdementor egy példa. Ő egy fiktív állat, ergó Te alkothatod meg az igényeit és a tulajdonságait. Mivel túltelített a piac a hörcsögneveldékből, ezért vicces, fiktív dolog kell, hogy maga az ismeretlen felé mutatott kíváncsiság vonzza és megtartsa a látogatókat!

2011. júl. 28. 11:31
 5/16 anonim ***** válasza:
SEMMIET! Nem kell több szenny a világhálóra!
2011. júl. 28. 12:39
 6/16 A kérdező kommentje:
Akkor is csinálok. Nem hiába tanultam meg a php-t a html-t meg a többit
2011. júl. 28. 15:14
 7/16 anonim ***** válasza:

Azt leszámítva, hogy a tudásodat használhatod ám másra is, persze! Csinálj! ha ez érdekel/ez köt le!

Gyakorlásnak is jó egy ilyen projekt, és legalább nem kedvetlenül gyakorolsz valami száraz izét..

2011. júl. 28. 15:30
 8/16 anonim válasza:
Sztár neveldét!;) Annak nagy sikere lenne!:D
2011. júl. 28. 17:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Vagy csillámpóni nevelde :D Vagy nyancat nevelde. Ezeket szeretik
2011. júl. 30. 16:28
 10/16 anonim válasza:

gyakorikerdesek.hutrollfacenevelde

lényeg, hogy minél több ehhez hasonló 'nemi szerv váladék' választ adjanak. először elég 10-et, de 40. szinten már percenként 60 olyan választ kell adni, amit egyből offolnak a moderátorok.

ahogy ti fogjátok ezt a választ :)))

2011. júl. 30. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!