Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet blog.hu-tcsinálni?

Doo^^ kérdése:

Hogyan lehet blog.hu-tcsinálni?

Figyelt kérdés

pl.aztadom.blog.hu,agyhiany.blog.hu

vagy hogyanlehet olyankarikatúrákat csinálni mint a smasz.blog.hu-n?:O

2011. júl. 26. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is:

Megtanulod a HTML, PHP, CSS, MyQSL, JAVA nyelveket.

Aztán rájössz, hogy te NEM is akarsz olyan f*s oldalakat csinálni 0 tudással.

HAJRÁ!

G.

2011. júl. 26. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Tanulsz MINIMUM HTML-t, CSS-t és utána elolvasod a blog.hu-n a segítséget, és rájössz, hogy nem neked való, és nem akarod beszennyezni az internetet f*s oldalakkal, 0 tudással. Úgyse látogatná senki az oldalad.
2011. júl. 28. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző kettőnek:

Azokat a f*s oldalakat naponta több ezren nézik...

Kérdezőnek:

Én tanultam html-t, css-t és php-t is, de nem akkora hátrány ha nem ismered őket, egy kis logikával megoldható az egész. Sok sablon közül tudsz választani, de sajáthoz nem árt egy képszerkesztő ismerete (pl. én Ps-ot használok)

A bejegyzéseket is könnyű megírni.

Azok a "viccesblogok" általában külföldi oldalakról szerzik az anyagot (ha nem egy másik magyartól lopják...) így csak netezned kell és lementened ami tetszik.

Karikatúrákhoz meg csak humor kell (és némi rajztudás) és kész is (:

Üdv.:

SMASZ

2011. júl. 29. 00:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Utólsónak:

"Azok a "viccesblogok" általában külföldi oldalakról szerzik az anyagot (ha nem egy másik magyartól lopják...) így csak netezned kell és lementened ami tetszik.

Karikatúrákhoz meg csak humor kell (és némi rajztudás) és kész is (: "

NA, ez az internet LEGALJA!

Lopjuk mástól, dobjuk rá a logót, és már kész is a f@sza oldal.

Látod, erre mondtam, hogy F*S!

G.

2011. júl. 29. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Valahogy el kell indulnia a dolognak. Van pár oldal ahol az elején még máshonnan szedte az anyagot, de amint ismertebb lett már jöttek a beküldések és a saját anyaggyűjtés.

Persze nagyon sokan úgy gondolják, hogy ha már az egyik lop akkor ilyet én is tudok és csak egy mégnagyobb logót kell rátennem a képre és így születik még egy "viccesblog"

Amúgy én is szívesebben járok fel magyar oldalra, mint külföldire, de csak nagyon kevés van amit rendszeresen látogatok, azt is csak unatkozáskor...

Szóval szerintem hagyni kell inkább, mint fentakadni rajtuk. Ha valakit érdekelnek akkor az úgyis fel fog járni akit meg nem az meg nem

2011. júl. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!