Hogyan tudom megnézni, hogy milyen városokból látogatják a blogomat?
Figyelt kérdés
Blogspot-os a blogom, van rajta számláló, de olyanra lenne szükségem, ami a városokat mutatja, és nem kell kitenni az oldalra. Aki ír, az légyszi olyan nyelven írja, amit egy kezdő blogoló is megért.:) Köszi!2011. júl. 26. 13:55
1/4 A kérdező kommentje:
(A kérdező vagyok.)Még annyi, hogy magyar nyelvű kéne, mert az angolokba már beletört a bicskám. :(
2011. júl. 26. 13:59
2/4 anonim válasza:
Regelj egy google analitycs accountot, és illeszd be a kódot a blogba.
3/4 Chrisstian_ válasza:
Google analitics. Egy kis scriptet kell elrejteni a forrasban es mindent megmond, meg azt is milyen oprendszerel, milyen bongeszovel milyen forgalmi forrassal (keresok, hirdetesek linkje) stb... Lesik az oldalad
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! de sajna nem sikerült. Az van, hogy addig még eljutottam pár napja, hogy megtaláltam ezt a Google A.-t angolul, viszont valamit elbénáztam a használatában, és azt mutatja,hogy igaz regisztráltam, de nem működik. Hova kell beilleszteni ezt a kódot? Mert azt írja, hogy "Másolja ki a következő kódot, majd illessze be minden nyomon követni kívánt oldalba, közvetlenül a </head> címke elé."
A blog összes oldalába be kell szúrni?
Hol van ez a bizonyos </head> ?Sehol nem látom. :(:(:(
Bocsi a bénázásért!
Légyszi segítsetek még egy ici-picit! :) Köszönöm!
2011. júl. 27. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!