Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mondanátok nekem weblapszerkes...

Mondanátok nekem weblapszerkesztő programokat?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérni hogy írjatok nekem magyar nyelvű könnyű weblapszerkesztő programokat. Arra lenne szükségem hogy ingyenweb.hu ra felrakjam.. Úgyhogy ha kész a honlap akkor .html fáljba mentse le a program!! És ha lehet legyenek benne sablonok!! :D
2011. júl. 26. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nvu (vagy új nevén Kompozer), ingyenes, magyar.

A könnyű-nem könnyű pedig nem a programon múlik, hanem a (HTML) tudásodon.

A weblapszerkesztés a te saját elképzeléseid megvalósítását jelenti, nem fogsz a programokban sablonokat találni.

2011. júl. 26. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Neked kell: "magyar nyelvű, könnyű, html fáljba mentő, sablonos" weblapszerkesztő.

Ha ilyet akarsz, akkor barátkozz meg mondjuk egy Mozilla Composerrel. Nem könnyű, nem is profi, de 0 tudásról is lehet vele alkotni, és a többi kritériumnak nagyjából megfelel.

G.

2011. júl. 26. 10:55
 3/7 legendavagyok01 ***** válasza:

Szóval nem sok webszerkesztési ismereted van? Akkor:

Ez regisztráció után ingyenes, viszont nem tud magyarul.

[link]

Vagy a Websitex5, hasonlóan nem kell tudás hozzá. Magyarul is tud, fizetős, de ugye meg lehet oldani...

2011. júl. 26. 11:01
 4/7 WSP válasza:
Próbáld ki ezt: [link]
2011. szept. 5. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
NvU legjobb én is azt használom :)
2011. szept. 5. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Még az Artisteer-t tudnám javasolni. Ugyan az jó CMS-hez sablonok készítésére, lehet Html oldalakat is gyorsan készíteni vele menükkel, és szép megjelenéssel. Nem tudom, mennyibe kerül, de tudod, megoldható, hogy olcsón hozzájussál...

Ezzel tudsz saját sablont csinálni, véletlenszerűen generáltatni, saját grafikákon kívül használhatod azt a sok alapot, amit tartalmaz.

2011. szept. 6. 13:12
 7/7 anonim válasza:
100%
ez egyszerű :D jegyzettömb :D annál egyedibbé egy program se tudná tenni a honlapodat :D én 3 éve használom ;) és sokkal jobban szeretem mint a többi sablonos weblapszerkesztőt =))
2011. szept. 6. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!