Klaudiaaaaa kérdése:
Milyen neveldét csináljak és hol?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek a php-hez ezért csak nevelde félét csinálok. de nem tudom hol lehet a legjobbat. Hol csináljam? És milyet? Hogy csináljak regisztrációt? Segítsetek2011. júl. 25. 16:01
1/12 anonim válasza:
Az SQL-hez értesz? Egyébként kell a PHP hozzá, nem egyszerű megírni egy neveldemotort. Nagy fába vágtad a fejszédet.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem igazi neveldére gondolok hanem csak olyasmire. mint pl amilyeneket 5mp.eu-n lehet csak valami jobb helyen
2011. júl. 25. 16:08
3/12 anonim válasza:
Ja értem, vagyis nem értem. Tehát, akkor egy előre megírt behatárolt keretek közé eső programot keresel, amihez hozáadhatsz képeket, meg szöveget...
4/12 anonim válasza:
Kakineveldét. Az elején ételként kezdi a pályafutását majd megeszik és utána "megszületik". Utána meg minden nap be kell majd nedvesíteni, meg vigyázni, hogy valaki ne öblítse le, ilyesmi.
5/12 A kérdező kommentje:
fújjjj nem
2011. júl. 25. 16:13
6/12 anonim válasza:
Hát akkor kénytelen leszel nem úgy tenni mint egy ingyenélő nyomorult, hanem vagy fizetni valami kreatív embernek aki ad egy rohadt jó ötletet, vagy leülni és kitalálni valamit.
7/12 anonim válasza:
Amúgy meg töltsd le/vedd ki a könyvtárból a "PHP 24 óra alatt" című könyvet az egész korrekten elindít a megfelelő úton.
8/12 anonim válasza:
az biztos...
egyből nevelde motort fog írni utána... :D
9/12 anonim válasza:
ajj ez a kérdező már vagy 3 ilyen kérdést feltett, de úgy nézem a csökött agyával még mindig nem fogta föl hogy a 0 tudásával nem fog neveldét csinálni...
10/12 A kérdező kommentje:
én fejlődök a könyveket is most olvasom. am mennyit segít a PHP 24óra alatt című könyv?
2011. júl. 25. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!