Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen neveldét csináljak és hol?

Klaudiaaaaa kérdése:

Milyen neveldét csináljak és hol?

Figyelt kérdés
Nem igazán értek a php-hez ezért csak nevelde félét csinálok. de nem tudom hol lehet a legjobbat. Hol csináljam? És milyet? Hogy csináljak regisztrációt? Segítsetek
2011. júl. 25. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az SQL-hez értesz? Egyébként kell a PHP hozzá, nem egyszerű megírni egy neveldemotort. Nagy fába vágtad a fejszédet.
2011. júl. 25. 16:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem igazi neveldére gondolok hanem csak olyasmire. mint pl amilyeneket 5mp.eu-n lehet csak valami jobb helyen
2011. júl. 25. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja értem, vagyis nem értem. Tehát, akkor egy előre megírt behatárolt keretek közé eső programot keresel, amihez hozáadhatsz képeket, meg szöveget...
2011. júl. 25. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kakineveldét. Az elején ételként kezdi a pályafutását majd megeszik és utána "megszületik". Utána meg minden nap be kell majd nedvesíteni, meg vigyázni, hogy valaki ne öblítse le, ilyesmi.
2011. júl. 25. 16:12
 5/12 A kérdező kommentje:
fújjjj nem
2011. júl. 25. 16:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor kénytelen leszel nem úgy tenni mint egy ingyenélő nyomorult, hanem vagy fizetni valami kreatív embernek aki ad egy rohadt jó ötletet, vagy leülni és kitalálni valamit.
2011. júl. 25. 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Amúgy meg töltsd le/vedd ki a könyvtárból a "PHP 24 óra alatt" című könyvet az egész korrekten elindít a megfelelő úton.
2011. júl. 25. 16:34
 8/12 anonim ***** válasza:

az biztos...

egyből nevelde motort fog írni utána... :D

2011. júl. 25. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:
ajj ez a kérdező már vagy 3 ilyen kérdést feltett, de úgy nézem a csökött agyával még mindig nem fogta föl hogy a 0 tudásával nem fog neveldét csinálni...
2011. júl. 25. 19:05
 10/12 A kérdező kommentje:
én fejlődök a könyveket is most olvasom. am mennyit segít a PHP 24óra alatt című könyv?
2011. júl. 25. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!