Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Na, milyen az oldalam? (lent)

Na, milyen az oldalam? (lent)

Figyelt kérdés

még a oldal nincs teljesen kész!!

milyen az oldal?és a design?

oldalam linkje: [link]

2011. júl. 23. 21:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
egy nintendo-ról szóló oldalon cs-s fejléc. ez nálam nagyon csúnyán kiverte a biztosítékot...
2011. júl. 23. 21:59
 2/17 anonim ***** válasza:

aham most nézem hogy ez egy cs sablon.

ez az oldal borzalmas...

2011. júl. 23. 22:01
 3/17 anonim ***** válasza:

Ha 720 méternyire elhajítod a felső képet, (fejléc talán) akkor még lehet belőle valami.

Én látok benne potenciált, már csak ezért is, mert a "na" után sikerrel vesszőt tett a mondatban. Ez mindig jó jel.

G.

2011. júl. 23. 22:05
 4/17 anonim ***** válasza:

Az a CS-s kép tényleg nagyon b*ssza az ember szemét, inkább vmi egyszerűbb címsort találj ki és azt rakd be, ergó legyen címe az oldalnak.

Üdvözöllek a nintendo ds központ oldalán!!!...túl sok felkiáltójel, ez engem mindig zavar, olyan mint a mail-ben küldözgetett "10 centit nő 3 nap alatt!!!" szövegek.

Mellesleg nilyen központ?:D..oké, elnézem :)

Egy max 2 betűméretet használj (cím nagyobb, többi ugyanakkora), mert ez így oylan mint a távolodó felirat a star wars kezdésekor.

Másrészt címlapra inkább az új témákat, satöbbit raknám pl rövid megjegyzés h felkerült ez és az, rövid leírás róla, stb. Az első lap sztem a legfontosabb egy oldalnál, hogy az megnyerje az olvasót.

Tartalomra igazából korrektnek tűnik, ha tényleg frissül és lesznek hozzá kisebb cikkek, stb.

A szövegeket vegyétek kisebbre, kisebb sorközzel, a nagyobb címek maradjanak nagyok, és nagyobb sorközzel, akkor jobban átlátható lenne a dolog, most kicsit egybeolvad. (sztem ilyenekről nézegessetek más nagyobb oldalakat, blogokat)

Pl, ami épp nyitva van nekem:

[link]

pro, kontra, jól elkülönül, átlátható, kisebb szöveg, ti is írhattok többet, esetleg tesztet, tartalmasabb legyen.

beágyazott linkek is lehetnek hivatalos honlapra stb.

Kinézetre igazából elég korrekt, esetleg a sárga keret lehetne fix szélességű, és akkor megmaradna a sorok tördelése.

Összegezve: cs-s kép cseréje, jó név kitalálása, tényleg napi frissítés, cikkek, stb, legyen tartlmas, és tipográfiailag dolgozzatok rá nagyon hogy átláthatóbb legyen...és oldalt a belejentkezésből lemaradt egy betű :)

Amúgy a szöveged is jó és nincs tele hibákkal, az jó pont, tényleg a szövegszerkezetre menj rá nagyon.

kb ennyi :)

2011. júl. 23. 22:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Letöltött sablon nemsokat max annyit tudok hozzá szolni, hogy nem egyedi
2011. júl. 23. 23:02
 6/17 anonim ***** válasza:

milyen az oldalad? : hát, a CS sablon, amit letöltöttél és felraktad a tárhelyedre, az nagyon tetszik.. de mivel ezt nem te csináltad, ezért nem téged dicsérlek érte..

Azon kívül viszont pár mondatnyi szöveget olvastam csak.. funkciók nem működnek, csak bele van írva ide-oda a saját szöveged..

szóval mire is várod a véleményünk?

Arra, hogy: "NÉZZED BAZZE! VAN EGY ÓDALAM!!"

Nos, eddig a nullánál is kevesebb a munka, amit beleöltél; majd ha lesz valami, amit te csináltál, akkor majd dobd be újra a kérdést, és véleményezzük szívesen..

(és qrvára remélem, hogy az oldal érdemi részének fejlesztési procedúrája nem abban fog kimerülni, hogy megjelenik itt 50 db, ezt hogy? azt hogy? kérdés..)

Ne érts félre: EDDIG JÓ! /bár ha egy CS-vel foglalkozó oldalt csinálnál, akkor jobb lenne../ csak nem igazán látom, hogy miben más ez az oldal, mint a láblécben fellelhető, "innentöltöttemleasablont.com"-on lévő előnézeti demóoldal.

2011. júl. 24. 00:26
 7/17 anonim válasza:

Joomla! Logo

[link]

Weblapunk karbantartás miatt leállt. Kérjük, hogy nézzen vissza rövidesen hozzánk.

ilyen az oldalad.

2011. júl. 24. 14:11
 8/17 A kérdező kommentje:
@14:11 azért nem volt elérhető a weblap mert szerkesztettem!
2011. júl. 24. 16:33
 9/17 A kérdező kommentje:
@00:26 még az oldal nincs teljesen kész!
2011. júl. 24. 16:35
 10/17 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a zöld kéz!!ha valami nem tetszik még az oldalon írja le,és kijavítom.
2011. júl. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!