Ezt hogy tudom megcsinálni mlap-on? (többi lent)
Figyelt kérdés
olyat akarok hogy az én weblapomról tudjanak letölteni fájlokat.pl: ha rámennek hogy letöltés a fájl töltődjön le.
ezt hol tudom megcsinálni az mlap-on?
2011. júl. 20. 10:03
1/6 anonim válasza:
az mlap csak egy tartalom kezelő. nem tárhely.
2/6 anonim válasza:
Úgy, hogy feltöltöd a fájlt mlap-ra és Kép beszúrása (A tartalom kezelőnél). Akkor a fájlra kattints rá. Utána, bár egy x jelenik meg a mintaszöveg mellett, a letöltés url-je ott van a "Böngészés a szerveren" gomb mellett.
Remélem értetted amit mondtam
3/6 A kérdező kommentje:
igen.köszi.
2012. aug. 28. 15:13
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok
Vagy emeld ki azt a szót/képet, amire ha rákattintasz, letölti az adott dolgot és kattints a "Link beszúrása" gombra. Ott van egy olyan gomb, hogy "Böngészés a szerveren". És ez egy kicsivel jobb, mint az előző megoldásom (de nem annyira érthető...).
5/6 A kérdező kommentje:
ok.köszi.
2012. nov. 11. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!