Hol tudok társat találni weblapozáshoz?
Szevasz!
Szerkeszthetünk együtt, szívesen segítek neked. értek a javascriptekhez is. Írj az e-mailemre, a részletekkel.
E-mailem: jatekserver@gmail.com (most ezt adom meg)
Honlapom akkor: netvar.mlap.hu (ha tetszik, szerkesszünk együtt)
utolsó HSZ... LOL gec... belinkelsz itt egy mlapos szart az előtted lévők meg jqueryről, phpról meg mysqlről beszélnek? :D:D:D
bírom mikor valaki azt mondja, hogy ő jó dizájnt csinál. Jah vágod a photoshopban a rétegeket, meg a rétegtulajdonságokat és összetudsz rakni egy képet, h ha ilyen lenne akkor milyen f*sza lenne...
Ezeknek az illetőknek ajánlom, hogy töltsenek le vmi prémium designt akármilyen motorhoz... és nézzenek bele a CSS-be, abba h mennyi képet használ fel, meg h maga a template hogyan épül fel.
Vagy h ez túl nagy kaliber lenne?
Kisebb hoki oldalba meg tök felesleges belekezdeni. A közösségi oldalakat szeretik az emberek... ráadásul a látogatók folyamatosan visszajárnak...
A facebook az utóbbi fél-1 évben lett felkapottabb én úgy hiszem. (legalábbis kishazánkban)
Ez az 1 év bőven elég volt arra, hogy az összes balf*sznak legyen profilja, a legtöbb hülye írogassa ki a falra a baromságait, amik nem jók másra csak, hogy idegesítsd vele az ismerőseid.
Myvip meg ugyebár lepukkant. Egy jó közösségi oldal kellene... a legújabb technikával programozva.
A dizájn rész meg... nem kell itt nagy dizájnra gondolni... inkább az oldal felépítése a lényeg.
Megint csak a facebookal példálózok...
ottvan az elsők között világszinte... odavág a fejléce mi? :D szóval nem az a lényeg h egy oldal mennyire csillivillis. Ha gyorsan betölt már jópont ;)
Én nem értek amugy semmihez... nagyon haloványan max. azokhoz amiket írtatok.
De a véleményem kifejtettem :D
Utolsó előttihez főleg de az előzőeknek is:
Teljesen igaz, hogy saját oldalt nehéz, a facebook mellett, aminek sok látogatója is lenne. Én pont ezért állok át a utóbbi időben a facebook programozására: lehet egyed oldalakat létrehozni, illetve alkalmazásokat is fejlesztek facebook-on belülre, illetve külső oldalakkal integrációt.
Nagyon kidolgozott API-ja van, mondjuk javascript, PHP és programozás elmélet nem alapszinten kell hozzá.
nem kell h az legyen a cél, hogy te lenyomd a facebookot :D szinte lehetetlen.
ha csinálnál egy tökéletes magyar közösségi oldalt már lehetne belőle akár milliós bevételed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!