Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol tudok társat találni...

Hol tudok társat találni weblapozáshoz?

Figyelt kérdés
gondolom a picit is befutott oldalakat nem egy ember csinlaja, szoval elgondolkodtam azon, h jo lenne valaki aki atvalana az oldal készités bizonyos részeit. szeretek kódolni php,jquery,mysql-t, szoval inkabb sitebuild,seo,design-ba kéne help, csak nem tom hol talalok ilyen illetot. thx
2011. júl. 13. 04:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
az én emailcímem splint@citromail.hu és valszeg akkor nem működik a privát már van egy honlapom ha akarod elküldöm a címét a designet én csináltam de a forráskód nem túl jó szóval ahhoz nem értek
2011. júl. 14. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Szerkeszthetünk együtt, szívesen segítek neked. értek a javascriptekhez is. Írj az e-mailemre, a részletekkel.

E-mailem: jatekserver@gmail.com (most ezt adom meg)

Honlapom akkor: netvar.mlap.hu (ha tetszik, szerkesszünk együtt)

2011. júl. 16. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:

utolsó HSZ... LOL gec... belinkelsz itt egy mlapos szart az előtted lévők meg jqueryről, phpról meg mysqlről beszélnek? :D:D:D

bírom mikor valaki azt mondja, hogy ő jó dizájnt csinál. Jah vágod a photoshopban a rétegeket, meg a rétegtulajdonságokat és összetudsz rakni egy képet, h ha ilyen lenne akkor milyen f*sza lenne...

Ezeknek az illetőknek ajánlom, hogy töltsenek le vmi prémium designt akármilyen motorhoz... és nézzenek bele a CSS-be, abba h mennyi képet használ fel, meg h maga a template hogyan épül fel.

Vagy h ez túl nagy kaliber lenne?

Kisebb hoki oldalba meg tök felesleges belekezdeni. A közösségi oldalakat szeretik az emberek... ráadásul a látogatók folyamatosan visszajárnak...

A facebook az utóbbi fél-1 évben lett felkapottabb én úgy hiszem. (legalábbis kishazánkban)

Ez az 1 év bőven elég volt arra, hogy az összes balf*sznak legyen profilja, a legtöbb hülye írogassa ki a falra a baromságait, amik nem jók másra csak, hogy idegesítsd vele az ismerőseid.

Myvip meg ugyebár lepukkant. Egy jó közösségi oldal kellene... a legújabb technikával programozva.

A dizájn rész meg... nem kell itt nagy dizájnra gondolni... inkább az oldal felépítése a lényeg.

Megint csak a facebookal példálózok...

ottvan az elsők között világszinte... odavág a fejléce mi? :D szóval nem az a lényeg h egy oldal mennyire csillivillis. Ha gyorsan betölt már jópont ;)

Én nem értek amugy semmihez... nagyon haloványan max. azokhoz amiket írtatok.

De a véleményem kifejtettem :D

2011. júl. 16. 20:51
 14/16 anonim válasza:
közösségit tök felesleges mert a facebooknál nemtudsz jobbat és a látogatóid sem lesznek soha annyian mint a facebooknak és már nagyonsok hasonló oldal van és ők is haldokolnak
2011. júl. 16. 21:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó előttihez főleg de az előzőeknek is:

Teljesen igaz, hogy saját oldalt nehéz, a facebook mellett, aminek sok látogatója is lenne. Én pont ezért állok át a utóbbi időben a facebook programozására: lehet egyed oldalakat létrehozni, illetve alkalmazásokat is fejlesztek facebook-on belülre, illetve külső oldalakkal integrációt.

Nagyon kidolgozott API-ja van, mondjuk javascript, PHP és programozás elmélet nem alapszinten kell hozzá.

2011. júl. 17. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:

nem kell h az legyen a cél, hogy te lenyomd a facebookot :D szinte lehetetlen.

ha csinálnál egy tökéletes magyar közösségi oldalt már lehetne belőle akár milliós bevételed...

2011. júl. 17. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!