Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A php login scriptemnél...

A php login scriptemnél mindig ugyanaz jön be, mitől lehet? Lent a forráskód

Figyelt kérdés

A PHP val szeretnék beléptető scriptet készíteni. Hibaüzenet nincs, csak mindig ezt kapom:

"Hibás jelszó / felhasználónév"

Lehet hogy nem fut ée a $query

$username = $_POST["login_username"];

$password = $_POST["login_password"];

$conn = mysql_connect("mysql1.000webhost.com", "username_mysql", "password_mysql");

mysql_select_db("username_mysql");

$query = "SELECT * FROM user WHERE user_username = '$username'";

$valasz = mysql_query($query);

$sor = mysql_fetch_array($valasz);

if ($password == $sor["login_password"])

{

print header("Location: index.php");

}

else

{

echo "

<div class='error'>

Hibás felhasználónév / jelszó

</div>

";

}

mysql_close($conn);

2011. júl. 10. 12:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azt meg tudnád mondani hogy mi a konkrét oka annak hogy nem fut le hiba nélkül a program? A többit megtanulom magamtól, azért köszi hogy tanítani akarsz, csak ennyi lenne... XD
2011. júl. 10. 16:47
 12/21 anonim ***** válasza:

Akkor tanulj először ember. Miért akarja mindenki hogy a sült galamb a szájába repüljön? Szánalmas.

Elárulom egyébként, hogy ez a gond, mnert ez nem asszociatív tömbben adja vissza a lekérdezés eredményét alap esetben, hanem MYSQL_BOTH-ban.

$sor = mysql_fetch_array($valasz);

Direkt linkeltem is neked már az elején, de gondolom le se szartad. Részemről ennyi.

2011. júl. 10. 16:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Ok én is minden jót kívánok neked. Amm ez az oldal nem azért van hogy kérdéseket lehet feltenni, bármilyen témában, bármilyen mennyiségben? Részemről a segítséget semmit sem ér mivel a felében az agyad teszed, a másikban meg engem szídsz, pont azon emberek körébe tartozol akinek a véleménye nem igen számít. Amm mi a foglalkozásod vagy te így születtél hogy ennyire tudsz? :O Érdekes személyiség lehetsz, vagy csak nem állt fel ma reggel?
2011. júl. 10. 17:25
 14/21 A kérdező kommentje:

Amúgy már megkérdeztem egy felsőfokú programozótól, természetesen odaírtam ügyes kis válaszaid egyikét. A probléma teljesen eltér a te kis ötleteidtől. Már megoldódott. Köszi a jó válaszokat, neked sem ártana tanulni. Nagyképűnek talált a gyerek...

Amm itt van mellettem írj még valamit a php ról, égesd magad

2011. júl. 10. 17:31
 15/21 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Felsőfokú programozó, igen :D
2011. júl. 10. 17:42
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg. Ha elírtam elírtam le'arom. Az a lényeg hogy a dolgok visszafordíthatók ellened. Nem szabad nagyképűnek lenni. Én csak erre szeretnélek megtanítani. De mondom a hiba nem ez volt sz'r volt a válaszod mr.php
2011. júl. 10. 17:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor mi volt a gond mr.faszlow? :) a vardumpból tisztán látszik :)
2011. júl. 10. 17:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Most miért kezdesz itt faszlowozni? Ebből látszik igazán hogy mennyi eszed van. Amúgy találj ki saját szöveget. Amm meg mondom hogy megoldódott, a var_dumpodat pedig beveheted tövig. Ha értenél hozzá mr.php akkor ki is tudtad volna találni a hiba okát.
2011. júl. 10. 19:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Sejtettem :D
2011. júl. 10. 19:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem lehetsz több 17 nél
2011. júl. 10. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!