Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell CSS -eket létrehozni?

Hogyan kell CSS -eket létrehozni?

Figyelt kérdés
Hol találok érthető, jó, pontos leírást?
2011. júl. 8. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Így lenne célszerű próbálkozni:

[link]

2011. júl. 8. 17:39
 2/9 A kérdező kommentje:
:D bírlak válaszoló
2011. júl. 8. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:

jaa zsír ez google keresés animáció... :D:D bár a 20. ilyen elküldése után már nem vicces..

Érthető, pontos leírás:

[link]

és ott van fent jobbra a következő részekhez vezető link.

2011. júl. 8. 18:12
 4/9 anonim válasza:

Szia!

Én ebből tanultam meg a CSS használatát. Hosszú leírás, de be lehet szépen vágni az egészet. Szívesen ajánlom figyelmedbe:

[link]

2011. júl. 8. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 8. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Te jó isten, ez szöveg tényleg nagyon hosszú, de legalább részletesen meg tudom tanulni.
2011. júl. 8. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Heimdall!

Szerinted a Google mit ad be első találatként a google alapok keresőszavakra?

Jé, csak nem a Weblabor CSS alapjai oktatóanyagot?

Kérdező te pedig vehetnéd legközelebb a fáradtságot, és használhatnád a keresőt, mert ha a megfelelő szavakat írod be, jobbnál oktatóanyagokat találsz.

És ezt is ajánlom figyelmedbe:

[link]

2011. júl. 9. 00:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocs, én nem gugliztam rá, csak fórumozok weblaboron is, és el volt mentve könyvjelzőnek...

Bocs, nem a Te válaszodat akartam kritizálni, egyszerűen úgy voltam, hogy ha a kérdező ilyet kérdez, akkor inkább dobok egy olyan linket, amire kattintva ott is van... de term igazad van teljesen; a válasz annyi, hogy RTFM

2011. júl. 9. 13:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!