Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem működik a szkript?

Miért nem működik a szkript?

Figyelt kérdés

Beillesztem, lefuttatom, nem jelez semmi hibát, azonban ugyanúgy másolható minden.

<script language="JavaScript">

<!--

var message="Sajnálom, ezt a funkciót letiltottam.\nA lapon talalható képek\nés szövegek védettek!\nMINDEN JOG FENNTARTVA";

function click(e) {

if (document.all) {

if ((event.button == 2) || (event.button == 3)){

alert(message);

return false;

}

}

if (document.layers) {

if (e.which == 3) {

alert(message);

return false;

}

}

}

if (document.layers) {

document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);

}

document.onmousedown=click;

// -->

</script>

2011. júl. 6. 18:47
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, még egy, mit jelent az, hogy <Head> tag közé kell másolni?
2011. júl. 6. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
A kód jó. Ki is próbáltam, működik. Minden weblapnak (elméletileg) van egy része, amit a <head></head> tagek határolnak. Ezek közé kell beraknod a kódot. Viszont sokat nem érsz vele sajnos. Ha valaki kikapcsolat javascripttel megy az oldaladra ez máris hatástalan ellen, valamint rengeteg más módszer is van egy ilyen kijátszására.
2011. júl. 6. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
nem tudom mi a baj, működik, csak épp baromság ez a kód és nem jó semmire. például, a billentyűzeten lévő "jobb klikk" gomb ellen se véd, és az még csak a legtriviálisabb megoldás. felejtsd el :)
2011. júl. 6. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:

igaz: működik. igaz: ez full semmit sem ér.

de:

Az oldalad forráskódjának váza:

<html>

<head>

és ide kell azt, hogy <script>KÓDOD</script>

</head>

<body>

itt vannak ilyenek, hogy <div>,<table> stb.. az oldalad tényleges tartalmának html kódja..

</body>

</html>

2011. júl. 6. 22:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem értem egyébként, ha a főoldalon vagyok, és átváltok html nézetre, akkor ott nem találok <html>, <head> sem pedig <body> tagot. <div> viszont van, ha ugyanígy a főoldalon állok, és nyomok egy ctrl+u, ott van minden <html><head>stb.

2011. júl. 7. 05:38
 6/10 anonim ***** válasza:
ez valami böngészős dolog lehet, ahol látod a tageket, az az igazi forrás mindenképpen.
2011. júl. 7. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
kérdézőnek: akkor mivel csinálod az oldalad?? csak mert készítés közben azért kéne tudni látni.. Fp, DW, ??
2011. júl. 7. 14:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez egy ingyenes oldal, weben keresztül. De azon belül tudok nézetet váltani, web, html.
2011. júl. 7. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
mégpedig nem mutatja a teljes forráskódot. én arra gyanakszom, hogy a body tagen belüli részt látod csak, ilyen netes dolgoknál általában nem lehet beírni a headbe.
2011. júl. 7. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
ja ez a gportal/eoldal/lapom/hasonló ingyenes, összeklikkelős cucc? abba nem enged belenyúlni :S
2011. júl. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!