Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tetszik az oldalam?

Hogy tetszik az oldalam?

Figyelt kérdés

[link]

napokban kezdtem, szal tényleg csak design/elrendezés tanácsokra, 5letekre lennék kivancsi. csak chrome alatt csekkoltam, szal IE-vel inkabb ne nézd meg. tudom kód is csunya és sok minden nem muxik (elso oldalam), szeretném az elején kinézetet összehozni, de naon nem megy. csak feldobtam egy ingyen tarhelyre. elörre is thx!

2011. júl. 6. 13:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
csak megavideo 72 perces korlat, de arra is van csomo megoldas. googlizz ra, h online filmek, ezt nem én talaltam ki, 2-3 ezer online latogato szokott lenni hasonlo oldalakon. aki szerint szar, elotte dobjon sajat oldalrol linket, h milyen egy jo oldal.
2011. júl. 9. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jó oldal csak én jobban szeretem a látványos odallakat de így tovább:)
2011. júl. 9. 22:57
 13/14 anonim válasza:
jó.
2011. júl. 11. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
9:31 téved, opera alatt is simán bejön
2011. júl. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!