Miért nem jeleníti meg az ékezetes betűket a honlap? Kérdőjelek vannak helyette.
Az 5mp.eu oldalon szeretnék saját oldalt csinálni, és mikor beírom a szöveget, az ékezetes betűk helyett ?-t ír. Ha! a firefoxxal nézem. IE alatt megnyitja rendesen.
De néztem már mások 5mp.eu-s oldalát, és az övéket megnyitja rendesen.
Olvastam itt a gyakorin már hasonló kéréseket, de hogy őszinte legyek nem értettem belőle sokat.
Ha valaki tud segíteni, kérem úgy írja már le, hogy én nem igazán értek ehhez. :) Köszönöm szépen!
Átállítottam, és akkor ez az oldal is tele volt kérdőjellel.
Most közép európai-n van (ISO 8859-2)
De csak azzal az egy oldallal van problémám.
Idő közben megnéztem egy másik számítógépről is a honlapot, és ott rendesen meg lehetett nyitni.
Csak tudnám mi a gond a gépemmel! :S
Közben megoldódott a problémám.
Töröltem mindent a ccleanerrel, és utána jó lett. Ki érti ezt?!
Köszönöm a segítési szándékodat!
Létezik egy olyan cucc, hogy gyorsítótár. A böngésző oda menti az oldalak egy részét, hogy ne kelljen mindig újra letőltenie, tehát hiába változtattad meg a karakterkódolást, még nem törölted a gyorsítótárat addig a régi alapján jelenítette meg a böngésződ.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!