Blog.hu-n Yellow Peace megjelenésnél hogyan tudom megváltoztatni azt a kis képet (fejléc szerűt)?
Részletese, mert nem nagyon értek hozzá....
Köszi. :)
És a linkelt szavaknak (pl. ki írta a bejegyzést, "Szólj hozzá!) meg a címkék szavai)a színét hogyan tudom megváltoztatni?
Másold át a témát (középső gomb a témáknál a név mellett)
File kezelő fül -> skins -> téma neve -> talán az img mappa -> valami olyan kép amiben benne van hogy header. Nem ismerem, nézegesd meg őket. Azt a fájlt kell felülírni (ugyanolyan nevűt feltölteni).
Első vagyok.
A színek megváltoztatása pedig:
A stíluslap aljához add hozzá (CSS gomb a saját sablonoknál)
Dátum színéhez:
h3 span.date { color:#??????; }
Szerző:
h3 span.author a { color:#??????; }
Szólj hozzá:
h3.comments-edit a { color:#??????; }
Címkék (talán):
h3.tags a { color:#??????; }
A kérdőjelek helyére hexadecimális színkódot kell beírni. Vagy lehetnek csak simán angol színek: color:blue; color:lightgrey; .
Első.
Nekem nemmegy..nemtudom felűlírni a képet, mert azt irja hogy már létezik, és nem lehet felülirni..mi a baj?
Énis képet akarok cserélni
nekem már ment.
először kitöröltem azt a képet (szerintem nálad ez lehet a baj), és csak utána töltöttem fel egy ugyan olyan nevűt (asszem header_logo a neve, vagy hasonló) :)
oké
sikerült
csak az volt a baj, hogy egy idő után megy csak..várni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!