Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blog.hu-n Yellow Peace megjele...

Blog.hu-n Yellow Peace megjelenésnél hogyan tudom megváltoztatni azt a kis képet (fejléc szerűt)?

Figyelt kérdés

Részletese, mert nem nagyon értek hozzá....

Köszi. :)

És a linkelt szavaknak (pl. ki írta a bejegyzést, "Szólj hozzá!) meg a címkék szavai)a színét hogyan tudom megváltoztatni?

2011. júl. 4. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Másold át a témát (középső gomb a témáknál a név mellett)

File kezelő fül -> skins -> téma neve -> talán az img mappa -> valami olyan kép amiben benne van hogy header. Nem ismerem, nézegesd meg őket. Azt a fájlt kell felülírni (ugyanolyan nevűt feltölteni).

2011. júl. 4. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A színek megváltoztatása pedig:

A stíluslap aljához add hozzá (CSS gomb a saját sablonoknál)

Dátum színéhez:

h3 span.date { color:#??????; }

Szerző:

h3 span.author a { color:#??????; }

Szólj hozzá:

h3.comments-edit a { color:#??????; }

Címkék (talán):

h3.tags a { color:#??????; }

A kérdőjelek helyére hexadecimális színkódot kell beírni. Vagy lehetnek csak simán angol színek: color:blue; color:lightgrey; .

2011. júl. 4. 23:17
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. júl. 9. 13:43
 4/6 anonim válasza:

Első.

Nekem nemmegy..nemtudom felűlírni a képet, mert azt irja hogy már létezik, és nem lehet felülirni..mi a baj?

Énis képet akarok cserélni

2011. júl. 19. 11:19
 5/6 A kérdező kommentje:

nekem már ment.

először kitöröltem azt a képet (szerintem nálad ez lehet a baj), és csak utána töltöttem fel egy ugyan olyan nevűt (asszem header_logo a neve, vagy hasonló) :)

2011. júl. 20. 16:35
 6/6 anonim válasza:

oké

sikerült

csak az volt a baj, hogy egy idő után megy csak..várni kell

2011. júl. 20. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!