Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Jó ez az oldal? Szép a design?

Jó ez az oldal? Szép a design?

Figyelt kérdés
[link] köszi!
2011. jún. 30. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te se pofázz nekem, már több mint 10 oldalt készítettem .. és nem magamnak hanem igényes megrendelőknek.

És nem ilyen gagyi gportálos kocka kattogtatós oldalaknál.

Ezt nem dicsekvésből mondom, de te se gyere ezzel hogy neked is van a gportal nál oldalad. Erreaztán büszke is lehetsz nem mondom :D 8 éves gyerek is tudnak ott össze katogtatni oldalakat, oszt feltesznek egy oldal letöltés számlálót és egy nap a saját oldalát megnyissa vagy 50 szer és dicsekedik már vele hogy ne menyi látogatóm van .. pff

téged is igy képzellek valahogy, hogy ennyire vagy tisztába a dolgokkal.

2011. júl. 2. 18:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Jó figyeljetek nem baj nem kell tetszenie mert nem csak az én oldalam. és látom hogy a többségnek nem jön be de ez engem nem zavar meg semmiben és emiatt felesleges vitákba bocsájtkozni.szerintem.
2011. júl. 3. 08:37
 13/15 anonim válasza:

jó,bocsi még egy utolsó szó..

de azok pénzbe kerülnek..a gportálon meg megkapod 500Ft-ért,és ha van tudásod,nagyon szép oldalt készíthetsz..oké,de még mindig azt mondom nagyon szép oldalad van..de nem csinálok ebből vitát..de egyébként is ő kezdte..de tök mindegy..

2011. júl. 3. 13:28
 14/15 anonim válasza:
ahogy látom lett azért változás, mióta kiirtad a kérdést, de a betűk még mindig kicsik, szerintem. nekem a szemem kifolyt, nem is olvastam bele nagyon, szóval a tartalomról nem tudok mit mondani.
2011. júl. 17. 00:59
 15/15 anonim válasza:

ja amugy télleg csatlakozom az alőzőhöz

jó oldal lett :)

2011. júl. 17. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!