Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom megnézni, hogy...

Hogyan tudom megnézni, hogy az oldalamon megjelent bejegyzés milyen IP címről jött?

Figyelt kérdés
Vagyis az érdekelne, hogy a 2 ugyan az-e, ugyanis infónk volt, oszt.társam meg jelizett társszerkinek. Aztán 2 percre rá még vki és megint valaki 2 perc múlva. Nem arra gyanakszom, aki elösször jelizett, mert ő ott ült mellettem, hanem a mellette ülőre. A látogatottság: 3 abból egy én voltam, egy osz.társam a másik meg a másik oszt. társam, de 3 bejegyzés jött. Remélem értitek. Am. a mellettem ülőtől kérdeztem, nem tudja. Szval valami progit ha ajánlatok megköszönöm, viszont ha vki nem hiszi el, akkor leírom a honlapcímet, aztán nézze meg nekem, hogy ugyan az írta- e a bejegyzést! Köszi előre is!
2009. márc. 25. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha nem használnál annyi rövidítést, talán értelmezhető lenne a kérdésed. így kétlem, hogy ezen kívűl bármilyen választ is fogsz kapni.
2009. márc. 25. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

hát én se értem hogy mit akarsz ki hozni ebből az egészből talán ha részleteznéd mert az előzményeket se tudjuk

probáld meg leirni ugy mintha külsö szemlélő lennél és annak kellene bemutatni a teljes eseményt mert mi elakadtunk már az elején szoval ha nem titkos akkor nyugodtan részletezd ki az eseményt

köszi

2009. márc. 25. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem loggoltad az üzeneteket, akkor sehogyan. Maximum a honlapot tároló szolgáltató rendszergazdáját megkérdezed, tudna-e neked segíteni.

Eltárolni a hsz-okat pedig nem nehéz, 3 sor php-ban.

2009. márc. 25. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

(Pontosabban a hozzászólást küldő ember IP-címét eltárolni

$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$ip-t meg oda tárolod le, ahova csak akarod.

)

2009. márc. 25. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne használj ennyi rövidítést, mert megődülök tőle, és én is így fogok válaszolni! :)

Szerintem nem tudod megnézni az IP-címeket, mert szerintem nem is logoltad őket. Ha tudod, hogy eltárolódik az IP cím, akkor meg tudod nézni, de hogy milyen módon, azt csak te tudhatod. Adatbázisban (phpMyAdmin vagy valami), Admin menüben, ha olyan rendszert használsz... mittudomén.

Egyébként valóban így kell logolni az IP-t:

$IP = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

Ilyenkor a $IP változó értéke a kliens IP címe lesz. Erre van egy részletesebb, bonyolultabb függvény a neten.

Amúgy ha gondolod, linkeld be a honlapot!

2009. márc. 25. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Írtam a rendszergazdának. Nem tudnak segíteni, adatvédelmi feltételek, stb... Bocsi a sok rövidítésért, csak hozzászoktam. Megpróbálok leszokni róla!
2009. ápr. 9. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!