Hogyan tudom megnézni, hogy az oldalamon megjelent bejegyzés milyen IP címről jött?
hát én se értem hogy mit akarsz ki hozni ebből az egészből talán ha részleteznéd mert az előzményeket se tudjuk
probáld meg leirni ugy mintha külsö szemlélő lennél és annak kellene bemutatni a teljes eseményt mert mi elakadtunk már az elején szoval ha nem titkos akkor nyugodtan részletezd ki az eseményt
köszi
Ha nem loggoltad az üzeneteket, akkor sehogyan. Maximum a honlapot tároló szolgáltató rendszergazdáját megkérdezed, tudna-e neked segíteni.
Eltárolni a hsz-okat pedig nem nehéz, 3 sor php-ban.
(Pontosabban a hozzászólást küldő ember IP-címét eltárolni
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$ip-t meg oda tárolod le, ahova csak akarod.
)
Ne használj ennyi rövidítést, mert megődülök tőle, és én is így fogok válaszolni! :)
Szerintem nem tudod megnézni az IP-címeket, mert szerintem nem is logoltad őket. Ha tudod, hogy eltárolódik az IP cím, akkor meg tudod nézni, de hogy milyen módon, azt csak te tudhatod. Adatbázisban (phpMyAdmin vagy valami), Admin menüben, ha olyan rendszert használsz... mittudomén.
Egyébként valóban így kell logolni az IP-t:
$IP = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
Ilyenkor a $IP változó értéke a kliens IP címe lesz. Erre van egy részletesebb, bonyolultabb függvény a neten.
Amúgy ha gondolod, linkeld be a honlapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!