Internetes smink- és szépségtanácsadás (weboldal). De hogyan?
Arról lenne szó, hogy szeretnék készíteni egy sima kis weboldalt. Pl. Gportálosat, mert abban már van tapasztalatom.
Sminkesnek készülök, nagyon érdekel ez a téma. Egész sokat tudok róla, és már kissé meguntam, hogy ingyen osztogatok tanácsokat, holott mások ezért komoly pénzeket kérnek.
És nekem sem ártana egy kis "zsebpénz".
Teljeskörű tanácsokat szoktam adni, szóval nem 2 mondattal rendezem le az embert.
Arra gondoltam, hogy csinálnék egy ilyen oldalt és ott nem drágán (párszáz forintokért) lehetne kérdezni, ajánlatot kérni aztán ha válaszoltam megadnék egy számlaszámot és átutalnák a pénzt vagy hasonló.
Igazából azt szeretném tudni, hogy hogy kellene ezt megoldani. Mi kell hozzá csináljak egy bankszámlát vagy hogyan kellene ezt kivitelezni?
Röviden smink és szépség meg hasonló témakörben válaszolnék kérdésekre személyreszóló tanácsokat adnék, külön foglalkoznék az emberekkel, és tényleg nem kérnék érte sokat. 500 forintokat kb, vagy attól függ.
Remélem valaki érti mit szeretnék. Esetleg valaki csinált már ilyet? Akár más témakörben is nem feltétlenül kozmetikai hanem más témában.
Hogy kell egy ilyet elindítani?
Köszönöm a válaszokat előre is.
[nem tudtam, hogy ide írjam vagy az üzleti részleghez vagy a munkához vagy hová, remélem kapok rá azért hasznos választ.]
Köszönöm a válaszokat.
Igen én is valami olyasmire gondoltam, mint az utolsó azért kérdeztem.
Sokat hallottam ilyesmiről a tv-ben, hogy mások hasonló dolgot csináltak és megbüntették őket, és nem tudtam hogy ez hogy van.
De igazából tényleg nincs sok értelme így, úgyhogy szerintem akkor egyelőre hagyom :(
Még nincs szalonom se vállalkozásom, ezt csak így light-osan akartam a neten, nem olyan hűdenagy weboldalt.
Már láttam ilyet ilyen és hasonló témákban is, azért gondoltam, hogy ha más is csak egy sima kis oldalt csinált a semmire alapozva akkor én is keresek már vele kicsit :))) de akkor ez úgy látszik nem törvényes nekik sem. vagy kitudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!